Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
MİLLETVEKİLİ BOZKURT, GÖKÇEBEY'DE BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Sayın Saffet Bozkurt bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere Gökçebey’e geldi.

 

Gökçebey ziyaretine ilçe merkezinde esnaf gezisi ile başlayan Bozkurt’u esnaflar güler yüzlü ve tatlı dille karşılayarak sorunlarını anlattılar.

 

Gökçebey Muhtarlar derneğinde muhtarlarla bir araya gelen Bozkurt, tek tek muhtarların sorunlarını dinleyerek çözümü konusunda da elimden geleni yapacağının sözünü verdi.

 

Gökçebey İlçe Devlet Hastanesine ziyaret eden Bozkurt hastanede tedavi gören hastalara önce geçmiş olsun dedikten sonra Hastane Başhekimi Opr.Dr Selen Seyhan Baydağ ve Hastane müdürü Orhan Ekeroğlu’dan  hastanede çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Kapalı Pazar’da pazarcıları tek tek toklaşarak selamlayan Bozkurt, Pazarcı esnafların sorunlarını dinleyerek hayırlı işler ve bol kazançlar temenninde bulundu.

 

Daha sonra parti binasında vatandaşların  dertlerini bir bir dinleyerek  derman olmaya çalıştı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Sayın Saffet Bozkurt bir dizi ziyaretlerine;İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman, İl Genel Meclis Üyesi Vedat Tuzcuoğlu, Belediye Meclis Üyesi  Şükrü Akkaya, Kadın Kolları Başkanı Nurşen Yılmaz, İlçe Genlik Kolları Başkanı Faruk Satuk ve ilçe yönetimi eşlik etti.

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.11.2023  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (599)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,246 | Toplam Ziyaretçi: 11,952,354 | Ip Adresiniz: 3.134.78.106 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.