MILLETVEKILI BOZKURT, GÖKÇEBEY'DE BIR DIZI ZIYARETLERDE BULUNDU

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Sayin Saffet Bozkurt bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere Gökçebey’e geldi.

 

Gökçebey ziyaretine ilçe merkezinde esnaf gezisi ile baslayan Bozkurt’u esnaflar güler yüzlü ve tatli dille karsilayarak sorunlarini anlattilar.

 

Gökçebey Muhtarlar derneginde muhtarlarla bir araya gelen Bozkurt, tek tek muhtarlarin sorunlarini dinleyerek çözümü konusunda da elimden geleni yapacaginin sözünü verdi.

 

Gökçebey Ilçe Devlet Hastanesine ziyaret eden Bozkurt hastanede tedavi gören hastalara önce geçmis olsun dedikten sonra Hastane Bashekimi Opr.Dr Selen Seyhan Baydag ve Hastane müdürü Orhan Ekeroglu’dan  hastanede çalismalari hakkinda bilgi aldi.

 

Kapali Pazar’da pazarcilari tek tek toklasarak selamlayan Bozkurt, Pazarci esnaflarin sorunlarini dinleyerek hayirli isler ve bol kazançlar temenninde bulundu.

 

Daha sonra parti binasinda vatandaslarin  dertlerini bir bir dinleyerek  derman olmaya çalisti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Sayin Saffet Bozkurt bir dizi ziyaretlerine;Ilçe Baskani Erkan Soner Kodaman, Il Genel Meclis Üyesi Vedat Tuzcuoglu, Belediye Meclis Üyesi  Sükrü Akkaya, Kadin Kollari Baskani Nursen Yilmaz, Ilçe Genlik Kollari Baskani Faruk Satuk ve ilçe yönetimi eslik etti.