Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey’den Deniz Yavuzyılmaz’a büyük ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, seçim çalışmalarını Gökçebey’de sürdürdü.

Zonguldak Milletvekili ve 28. Dönem Genel Seçimlerinin 1. Sıra Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, bugünkü seçim çalışmasını Gökçebey İlçesinde sürdürdü.

Yavuzyılmaz’ı ilçeye girişinde CHP Gökçebey İlçe Başkanı Ali Rıza Yılmaztürk, ilçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kollarının Üyeleri ve Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz karşılarken, Milletvekiline Gökçebey halkının gösterdiği yoğun ilgi dikkat çekti.

“EN BÜYÜK GURURUM, ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ OLARAK ANILMAK OLDU”

Partisinin ilçe yöneticileriyle birlikte bölge esnafını ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Yavuzyılmaz, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Gökçebey’in bağrından çıkmış bir milletvekili olarak bugün yine aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Birlikte çok mücadele verdik ve beni milletvekili olarak meclise gönderdiniz. Bana vermiş olduğunuz bu güç ile yılmadan, usanmadan AK Partinin yarattığı rantçı, talancı düzeni ifşa etmeye çalıştım, halkımızın cebine hortum bağlayanlara hep karşı çıktım. Sizlerin verdiği yetki ile milletvekili vazifemi en iyi şekilde yapmak için uğraştım. Bana verdiğiniz bu onurlu görev için sizlere bir kez daha müteşekkirim. Benim en büyük gururum adım her okunduğunda milletvekili seçim bölgem olan ‘Zonguldak’ isminin anılması oldu. Bundan sonrada partimizi iktidara taşıyarak bu gururu taçlandırmak benim en büyük hedefim olacak.”

“AK PARTİYİ ARKALARINDAN SU DÖKMEDEN UĞURLAYACAĞIZ”

Yavuzyılmaz konuşmasının devamında, “Ülkemiz, AK Parti iktidarının sebep olduğu mutsuzluk sarmalının içindeyken, Millet İttifakının birlikteliğinden doğan güç, halkımıza umut oldu. Geçlerimiz, emeklilerimiz, açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşam mücadelesi veren vatandaşlarımızın feryadını bu iktidar duymak dahi istemiyor. Çünkü onlar tercihini vatandaştan değil hep yandaştan yana kullandılar. Gençlerin hayallerini, ülkenin yarınlarını çaldılar. Ama artık son çırpınışları. Artık kimse boş vaatlerine, basmakalıp sözlerine ve kutuplaştıran, düşmanlaştıran politikalarına inanmıyor. Söz artık milletimizin. AK Partiyi 21 yılını çaldığı vatandaşlarımız gönderecek. Türkiye’ye huzuru, refahı, adaleti, liyakati Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu getirecek. Ülkemizi yokluğa ve yoksulluğa sürükleyen AK Parti iktidarından halkımızın oylarıyla iki hafta sonra kurtulacağız ve 21 yıllık garabeti arkasına su dökmeden uğurlayacağız.” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.04.2023  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1145)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,211 | Toplam Ziyaretçi: 11,955,506 | Ip Adresiniz: 18.117.81.240 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.