Gökçebey’den Deniz Yavuzyilmaz’a büyük ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Adayi Deniz Yavuzyilmaz, seçim çalismalarini Gökçebey’de sürdürdü.

Zonguldak Milletvekili ve 28. Dönem Genel Seçimlerinin 1. Sira Milletvekili Adayi Deniz Yavuzyilmaz, bugünkü seçim çalismasini Gökçebey Ilçesinde sürdürdü.

Yavuzyilmaz’i ilçeye girisinde CHP Gökçebey Ilçe Baskani Ali Riza Yilmaztürk, ilçe Yöneticileri, Kadin ve Gençlik Kollarinin Üyeleri ve Bakacakkadi Belediye Baskani Oktay Albuz karsilarken, Milletvekiline Gökçebey halkinin gösterdigi yogun ilgi dikkat çekti.

“EN BÜYÜK GURURUM, ZONGULDAK MILLETVEKILI OLARAK ANILMAK OLDU”

Partisinin ilçe yöneticileriyle birlikte bölge esnafini ziyaret eden ve vatandaslarla bir araya gelen Yavuzyilmaz, ziyaretlerinin ardindan yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi:

“Gökçebey’in bagrindan çikmis bir milletvekili olarak bugün yine aranizda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Birlikte çok mücadele verdik ve beni milletvekili olarak meclise gönderdiniz. Bana vermis oldugunuz bu güç ile yilmadan, usanmadan AK Partinin yarattigi rantçi, talanci düzeni ifsa etmeye çalistim, halkimizin cebine hortum baglayanlara hep karsi çiktim. Sizlerin verdigi yetki ile milletvekili vazifemi en iyi sekilde yapmak için ugrastim. Bana verdiginiz bu onurlu görev için sizlere bir kez daha mütesekkirim. Benim en büyük gururum adim her okundugunda milletvekili seçim bölgem olan ‘Zonguldak’ isminin anilmasi oldu. Bundan sonrada partimizi iktidara tasiyarak bu gururu taçlandirmak benim en büyük hedefim olacak.”

“AK PARTIYI ARKALARINDAN SU DÖKMEDEN UGURLAYACAGIZ”

Yavuzyilmaz konusmasinin devaminda, “Ülkemiz, AK Parti iktidarinin sebep oldugu mutsuzluk sarmalinin içindeyken, Millet Ittifakinin birlikteliginden dogan güç, halkimiza umut oldu. Geçlerimiz, emeklilerimiz, açlik ve yoksulluk sinirinin altinda yasam mücadelesi veren vatandaslarimizin feryadini bu iktidar duymak dahi istemiyor. Çünkü onlar tercihini vatandastan degil hep yandastan yana kullandilar. Gençlerin hayallerini, ülkenin yarinlarini çaldilar. Ama artik son çirpinislari. Artik kimse bos vaatlerine, basmakalip sözlerine ve kutuplastiran, düsmanlastiran politikalarina inanmiyor. Söz artik milletimizin. AK Partiyi 21 yilini çaldigi vatandaslarimiz gönderecek. Türkiye’ye huzuru, refahi, adaleti, liyakati Millet Ittifakinin Cumhurbaskani adayi Sayin Kemal Kiliçdaroglu getirecek. Ülkemizi yokluga ve yoksulluga sürükleyen AK Parti iktidarindan halkimizin oylariyla iki hafta sonra kurtulacagiz ve 21 yillik garabeti arkasina su dökmeden ugurlayacagiz.” dedi.