Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Kezban ana torununu evlendirdi.

Gökçebey’in sevilen ve sayılan ailelerinden Kezban Ana kız torununu evlendirdi.

Nihal-Cevat  Tahtabaş’ın kızı  Melike ile  Leyla – Burhan Bozkurt’un oğlu  Berkay’a 27.08. 2022 Cumartesi akşamı  Ada Düğün Salonunda yapılan muhteşem düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Melike ile Berkay’ın muhteşem düğününe İş insanı Sezai Çanakcı, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk hediyesini göndererek genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Olbuz, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman ve ilçe yönetimi, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Ali Rıza Yılmaztürk’te genç çiftlere hediyesini vererek mutluluklar diledi.  İş insanı Ertan Aydemir, Avukat Ümit Aydemir, Hamdi-Sevgi Can, Hülya Danacı, Etçioğlu kuyumculuk Sebahattin  Etçioğlu,  Gökçebey’de üç dönem Belediye Başkanlığı yapan M.Zeki Kılınçarslan, Ender Gökmen,  Gökçebey Belediye Zabıta Komiser Yardımcısı  Birol  Türkyılmaz,  Kadriye Çapcı, Tuna Çapcı, Feyzullah Kılınç, İlkay Öztürk,   Kadir –Ayla  Gorur, Önder Gökmen,  Ayhan Karademir,  Merih- Fatma Saraçlı, Muharrem Tulum, Av. Ferruh Ünlütürk, Yılmaz Kirenli, Selami Akkaya, Özcan Öztürk, Yaşar Aydemir ve damatbey’in iş arkadaşlarının  yanı sıra yaklaşık bin davetli katıldı.

Melike ile Berkay’ın takı merasimine erkek tarafından başlandı, Kız tarafında Cevat Tahtabaş evlendirdikleri çocuklara ne takı yaptı ise bu seferde aynısını yaptı. Her zaman olduğu gibi Kezban Ana  yine büyüklüğünü göstererek kalın bileziğini takarak solanda davetliler tarafından alkışlandı.  Davetli misafirlerden de  takı merasimine yoğun katılım oldu. 

Düğün pastası genç çiftler tarafından kesilerek davetlilere ikram edildi.

Gündüzünde de, damatbeyin evin önünde yemek ikram yapıldı ve akşama kadar davullar, zurnalar hiç susmadı.

Ada düğün salonun orkestrasının çaldığı birbirinden güzel dans ve oyun havalarıyla genç çift ve davetliler saatlerce doyasıya eğlendiler.

Nihal-Cevat  Tahtabaş ile Leyla – Burhan Bozkurt Aileleri düğünün başından bitimine kadar davetli misafirlerle yakinen ilgilendiler.

Bizde,  Tahtabaş Ailesi ile Bozkurt ailesine hayırlı olsun. Evlenen, Melike ile Berkay’a da  ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 28.08.2022  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1539)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 654 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,090 | Ip Adresiniz: 3.135.219.166 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.