Kezban ana torununu evlendirdi.

Gökçebey’in sevilen ve sayilan ailelerinden Kezban Ana kiz torununu evlendirdi.

Nihal-Cevat  Tahtabas’in kizi  Melike ile  Leyla – Burhan Bozkurt’un oglu  Berkay’a 27.08. 2022 Cumartesi aksami  Ada Dügün Salonunda yapilan muhtesem dügünle hayatlarini birlestirdiler.

Melike ile Berkay’in muhtesem dügününe Is insani Sezai Çanakci, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk hediyesini göndererek genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Bakacakkadi Belediye Baskani Oktay Olbuz, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Erkan Soner Kodaman ve ilçe yönetimi, CHP Gökçebey Ilçe Baskani Ali Riza Yilmaztürk’te genç çiftlere hediyesini vererek mutluluklar diledi.  Is insani Ertan Aydemir, Avukat Ümit Aydemir, Hamdi-Sevgi Can, Hülya Danaci, Etçioglu kuyumculuk Sebahattin  Etçioglu,  Gökçebey’de üç dönem Belediye Baskanligi yapan M.Zeki Kilinçarslan, Ender Gökmen,  Gökçebey Belediye Zabita Komiser Yardimcisi  Birol  Türkyilmaz,  Kadriye Çapci, Tuna Çapci, Feyzullah Kilinç, Ilkay Öztürk,   Kadir –Ayla  Gorur, Önder Gökmen,  Ayhan Karademir,  Merih- Fatma Saraçli, Muharrem Tulum, Av. Ferruh Ünlütürk, Yilmaz Kirenli, Selami Akkaya, Özcan Öztürk, Yasar Aydemir ve damatbey’in is arkadaslarinin  yani sira yaklasik bin davetli katildi.

Melike ile Berkay’in taki merasimine erkek tarafindan baslandi, Kiz tarafinda Cevat Tahtabas evlendirdikleri çocuklara ne taki yapti ise bu seferde aynisini yapti. Her zaman oldugu gibi Kezban Ana  yine büyüklügünü göstererek kalin bilezigini takarak solanda davetliler tarafindan alkislandi.  Davetli misafirlerden de  taki merasimine yogun katilim oldu. 

Dügün pastasi genç çiftler tarafindan kesilerek davetlilere ikram edildi.

Gündüzünde de, damatbeyin evin önünde yemek ikram yapildi ve aksama kadar davullar, zurnalar hiç susmadi.

Ada dügün salonun orkestrasinin çaldigi birbirinden güzel dans ve oyun havalariyla genç çift ve davetliler saatlerce doyasiya eglendiler.

Nihal-Cevat  Tahtabas ile Leyla – Burhan Bozkurt Aileleri dügünün basindan bitimine kadar davetli misafirlerle yakinen ilgilendiler.

Bizde,  Tahtabas Ailesi ile Bozkurt ailesine hayirli olsun. Evlenen, Melike ile Berkay’a da  ömür boyu mutluluklar dileriz.