Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
YAVUZ & DİLARA MUHTEŞEM DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER.

Gökçebey’in tanılan ve sevilen Ailelerinden ve esnaflarından Talat- Vahide  Gökmen   biricik   oğlu   Yavuz   ile   Bartın    ilinin   sevilen   ailelerinden  Hüseyin-Süreyya Selamlar kızı Dilara’nın Bakacakadı Filyos Ecopark ( 100.Yıl) da gerçekleşen muhteşem düğün ile hayatlarını birleştirdiler.

 

Filyos Ecopark ( 100.Yıl) da gerçekleşen muhteşem düğüne; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk başta olmak üzere, iş dünyasından, Siyasi Partililerin Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütlerin Temsilcileri, Esnaflar, Gökmen ve Selamlar aile yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli  vatandaşlar katıldı.    

 

Yavuz ile Dilara genç çiftinin nikahını kıyan Belediye Başkanı Vedat Öztürk  hediyesini  takdim ederek, ömür boyu mutluluklar diledi.

 

Süreyya_ Hüseyin Selamlar ile Vahide_ Talat Gökmen aileleri düğününe gelen davetlilerle düğünün başından sonuna kadar yakinen ilgilendiler.

 

Bugün Gökçebey’deki  evinin önünde yaklaşık 1.000 kişiye yemek ikram edildi. Ve akşama kadar davul zurna eşliğinde oyun havaları çalındı.

 

Yavuz ile Dilara  düğün pastasını keserek davetli misafirlere ikram edildi.

Devrek Gelişim orkestrasının birbirinden güzel çaldığı dans müziği ve oyun havalarıyla Yavuz ile Dilara genç çiftin bu mutlu gününe katılan  davetli misafirler saatlerce doyasıya eğlendiler.

Bizde, Gökmen ve Selamlar ailelerine hayırlı olsun der, Yavuz & Dilara genç çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 25.07.2021  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1287)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 565 | Toplam Ziyaretçi: 11,904,091 | Ip Adresiniz: 52.205.218.160 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.