YAVUZ & DILARA MUHTESEM DÜGÜN ILE DÜNYA EVINE GIRDILER.

Gökçebey’in tanilan ve sevilen Ailelerinden ve esnaflarindan Talat- Vahide  Gökmen   biricik   oglu   Yavuz   ile   Bartin    ilinin   sevilen   ailelerinden  Hüseyin-Süreyya Selamlar kizi Dilara’nin Bakacakadi Filyos Ecopark ( 100.Yil) da gerçeklesen muhtesem dügün ile hayatlarini birlestirdiler.

 

Filyos Ecopark ( 100.Yil) da gerçeklesen muhtesem dügüne; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk basta olmak üzere, is dünyasindan, Siyasi Partililerin Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütlerin Temsilcileri, Esnaflar, Gökmen ve Selamlar aile yakinlarinin yani sira çok sayida davetli  vatandaslar katildi.    

 

Yavuz ile Dilara genç çiftinin nikahini kiyan Belediye Baskani Vedat Öztürk  hediyesini  takdim ederek, ömür boyu mutluluklar diledi.

 

Süreyya_ Hüseyin Selamlar ile Vahide_ Talat Gökmen aileleri dügününe gelen davetlilerle dügünün basindan sonuna kadar yakinen ilgilendiler.

 

Bugün Gökçebey’deki  evinin önünde yaklasik 1.000 kisiye yemek ikram edildi. Ve aksama kadar davul zurna esliginde oyun havalari çalindi.

 

Yavuz ile Dilara  dügün pastasini keserek davetli misafirlere ikram edildi.

Devrek Gelisim orkestrasinin birbirinden güzel çaldigi dans müzigi ve oyun havalariyla Yavuz ile Dilara genç çiftin bu mutlu gününe katilan  davetli misafirler saatlerce doyasiya eglendiler.

Bizde, Gökmen ve Selamlar ailelerine hayirli olsun der, Yavuz & Dilara genç çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.