Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
YÖREM MARKET 2. ŞUBESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Gökçebey’de sevilen ve sayılan esnaflarından  Yörem Marketin Atatürk Caddesi PTT karşısında 2. Şubesinin açılışı yapıldı.

Açılışa; Gökçebey Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, Belediye Başkan Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, İlçe Müftüsü Osman Güneş, Gökçebey Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Çetin, CHP Gökçebey İlçe Başkan Adayı Sadi Uyar,  Gökçebey Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Hayrettin Karadağ, müteahhit Ertan Aydemir, Cevdet Aydemir, Belediye Başkan Yadımcısı Satılmış Aydemir, Mustafa Bayoğlu, İsmail Karademir, Aın Etçibaşı, Damak Tadı Şaban Yaman’ın yanı sıra çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Vedat Öztürk;”Gökçebey büyüyor ve gelişiyor. Gökçebey’e yatırım yaparak burada bu müesseseyi açan Yörem Marketleri İşletme sahibi  Ertuğrul Beye teşekkür ediyorum. Bu müessesenin tüm ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.

İlçe müftüsü Osman Güneş duasını yaptıktan sonra Gökçebey Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, Belediye Başkan Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, İlçe Müftüsü Osman Güneş, İyi Parti Gökçebey İlçe Başkanı İsmail Demirbaş,  Gökçebey Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Çetin beraberinde Yörem Marketin  2. Şubesinin açılış kurdelesini keserek hayırlı olsun temenninde bulundular.

Yerel Yörem Marketin işletme sahibi Ertuğrul Kılınç ise, Bugün bu mutlu günümüzde  gelerek bizleri onurlandıran başta İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Övünç Koşansu’ya, Belediye Başkanımız Sayın  Vedat Öztürk’e, Bakacakkadı Belediye Başkanımız Sayın  Oktay Albuz’a, İlçe Müftümüz Sayın Osman Güneş’e, tüm ilçe esnafımıza ve  vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu vesile Müslüman aleminin kurban bayramını en içten tebrik eder,sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 16.07.2021  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (965)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 352 | Toplam Ziyaretçi: 11,903,878 | Ip Adresiniz: 3.93.173.205 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.