YÖREM MARKET 2. SUBESININ AÇILISI YAPILDI

Gökçebey’de sevilen ve sayilan esnaflarindan  Yörem Marketin Atatürk Caddesi PTT karsisinda 2. Subesinin açilisi yapildi.

Açilisa; Gökçebey Kaymakami Ömer Övünç Kosansu, Belediye Baskan Vedat Öztürk, Bakacakkadi Belediye Baskani Oktay Albuz, Ilçe Müftüsü Osman Günes, Gökçebey Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Ali Çetin, CHP Gökçebey Ilçe Baskan Adayi Sadi Uyar,  Gökçebey Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskan Adayi Hayrettin Karadag, müteahhit Ertan Aydemir, Cevdet Aydemir, Belediye Baskan Yadimcisi Satilmis Aydemir, Mustafa Bayoglu, Ismail Karademir, Ain Etçibasi, Damak Tadi Saban Yaman’in yani sira çok sayida esnaf ve vatandaslar katildi.

Belediye Baskani Vedat Öztürk;”Gökçebey büyüyor ve gelisiyor. Gökçebey’e yatirim yaparak burada bu müesseseyi açan Yörem Marketleri Isletme sahibi  Ertugrul Beye tesekkür ediyorum. Bu müessesenin tüm ilçemize hayirli olmasini diliyorum." Dedi.

Ilçe müftüsü Osman Günes duasini yaptiktan sonra Gökçebey Kaymakami Ömer Övünç Kosansu, Belediye Baskan Vedat Öztürk, Bakacakkadi Belediye Baskani Oktay Albuz, Ilçe Müftüsü Osman Günes, Iyi Parti Gökçebey Ilçe Baskani Ismail Demirbas,  Gökçebey Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Ali Çetin beraberinde Yörem Marketin  2. Subesinin açilis kurdelesini keserek hayirli olsun temenninde bulundular.

Yerel Yörem Marketin isletme sahibi Ertugrul Kilinç ise, Bugün bu mutlu günümüzde  gelerek bizleri onurlandiran basta Ilçe Kaymakamimiz Sayin Ömer Övünç Kosansu’ya, Belediye Baskanimiz Sayin  Vedat Öztürk’e, Bakacakkadi Belediye Baskanimiz Sayin  Oktay Albuz’a, Ilçe Müftümüz Sayin Osman Günes’e, tüm ilçe esnafimiza ve  vatandaslarimiza tesekkür ediyorum.

Bu vesile Müslüman aleminin kurban bayramini en içten tebrik eder,sevgi ve saygilarimi sunuyorum.