Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
CHP Gökçebey’den Cumhuriyet için alternatif tören

Cumhuriyet Halk Partisi Gökçebey İlçe Örgütü, Cumhuriyet’in 97’nci kuruluş yıldönümünü alternatif çelenk sunma töreni ile kutladı.

CHP Gökçebey İlçe Başkanı  Murat Merdivan ve yönetiminin ev sahipliğinde, Cumhuriyet meydanında gerçekleşen alternatif çelenk sunumu programına; Bakacakkadı Belde Belediye Başkanı Oktay Albuz, Gökçebey’de 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan M.Zeki Kılınçarslan, CHP Gökçebey Kurucu İlçe Başkanı Ali Rıza Karademir, CHP Zonguldak İlş Genel Meclis Üyesi Hasan Tülübaş, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uyan, Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Yılmaztürk, CHP Belediye Meclis Üyesi Aysel Tavukcu çok sayıda partililer ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

CHP Gökçebey İlçe Başkanı  Murat Merdivan Atatürk’ün anıtına çelenk sunumu ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

CHP Gökçebey İlçe Başkanı  Murat Merdivan günün anlamını içeren bir konuşma yaptı.

Başkan Merdivan konuşmasında; “Bugün Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizin önünde saygı, sevgi ve minnetle eğilmek için, Cumhuriyetimizin temel değer ve ilkelerini, ulusal onur ve bağımsızlığımızı savunma kararlılığımızı göstermek için, yer altı ve yer üstü kaynaklarımızın, insanımızın küresel efendiler ve yerli işbirlikçileri tarafından sömürülmesine hayır demek için, siyasal ekonomik ve kültürel bağımsızlığımıza göz dikmiş olanlara bir ders vermek hatırlatma yapmak için, demokrasiyi araç olarak kullandıklarını bildiğimiz kimselerin değişim yalanlarına inanmadığımızı göstermek için, medyada işlerine gelmeyen program yorumcu ve yayınları birer birer susturanları el koyanları haber alma özgürlüğümüzü çiğneyenleri protesto etmek için, ülkemizi bir sömürgeye dönüştürmek isteyenlere demokrat laik ve anti emperyalist güç birliğimizi ve kararlılığımızı ulusal çıkarlarımızı ve onurumuzu her şeyin üstünde tuttuğumuzu açıklamak için buradayız. Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Devrimlerinin sahibi ve koruyucusuyuz’ demek için yarın ve yarından sonra da her gün mücadelemize devam edeceğiz. “ dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.10.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1045)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 731 | Toplam Ziyaretçi: 11,938,967 | Ip Adresiniz: 18.119.159.150 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.