CHP Gökçebey’den Cumhuriyet için alternatif tören

Cumhuriyet Halk Partisi Gökçebey Ilçe Örgütü, Cumhuriyet’in 97’nci kurulus yildönümünü alternatif çelenk sunma töreni ile kutladi.

CHP Gökçebey Ilçe Baskani  Murat Merdivan ve yönetiminin ev sahipliginde, Cumhuriyet meydaninda gerçeklesen alternatif çelenk sunumu programina; Bakacakkadi Belde Belediye Baskani Oktay Albuz, Gökçebey’de 3 dönem Belediye Baskanligi yapan M.Zeki Kilinçarslan, CHP Gökçebey Kurucu Ilçe Baskani Ali Riza Karademir, CHP Zonguldak Ils Genel Meclis Üyesi Hasan Tülübas, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uyan, Belediye Meclis Üyesi Ali Riza Yilmaztürk, CHP Belediye Meclis Üyesi Aysel Tavukcu çok sayida partililer ve vatandaslarin katilimi ile gerçeklesti.

CHP Gökçebey Ilçe Baskani  Murat Merdivan Atatürk’ün anitina çelenk sunumu ardindan saygi durusu ve istiklal marsi okundu.

CHP Gökçebey Ilçe Baskani  Murat Merdivan günün anlamini içeren bir konusma yapti.

Baskan Merdivan konusmasinda; “Bugün Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaslari basta olmak üzere tüm sehitlerimizin önünde saygi, sevgi ve minnetle egilmek için, Cumhuriyetimizin temel deger ve ilkelerini, ulusal onur ve bagimsizligimizi savunma kararliligimizi göstermek için, yer alti ve yer üstü kaynaklarimizin, insanimizin küresel efendiler ve yerli isbirlikçileri tarafindan sömürülmesine hayir demek için, siyasal ekonomik ve kültürel bagimsizligimiza göz dikmis olanlara bir ders vermek hatirlatma yapmak için, demokrasiyi araç olarak kullandiklarini bildigimiz kimselerin degisim yalanlarina inanmadigimizi göstermek için, medyada islerine gelmeyen program yorumcu ve yayinlari birer birer susturanlari el koyanlari haber alma özgürlügümüzü çigneyenleri protesto etmek için, ülkemizi bir sömürgeye dönüstürmek isteyenlere demokrat laik ve anti emperyalist güç birligimizi ve kararliligimizi ulusal çikarlarimizi ve onurumuzu her seyin üstünde tuttugumuzu açiklamak için buradayiz. Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Devrimlerinin sahibi ve koruyucusuyuz’ demek için yarin ve yarindan sonra da her gün mücadelemize devam edecegiz. “ dedi.