Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
MHP Gökçebey İlçe başkanlığına yeniden Sezgin Karademir seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak'ın Gökçebey İlçe Başkanlığı’nın 13. olağan kongresinde, başkanlığa Sezgin Karademir seçildi.

Sultan Cafe’de gerçekleşen kongreye  Divan Başkanlığına; MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse ,İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Edebal ve İl Sekreteri Ertuğrul Atabay seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla  başlayan Kongreye; MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Edebal ve İl Sekreteri Ertuğrul Atabay, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman, Ak Parti Gökçebey bir önceki Başkan Hayrettin Karadağ, Zonguldak İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

MHP Gökçebey İlçe Başkanı Sezgin Karademir ;” Aziz milletimizin bağrından çıkan şehitlerimizin kutsal miraslarına sahip çıkabilmek ve aldığımız bayrağı gelecek nesillere ulaştırabilmek için ihtiyaç duyduğumuz şey makam değil birlik ve beraberliktir. Kahramanlarımızda, cesaretimizde yüce imanımızda, asil kanımızda vardır. Cenabı Allah'ın "birlikte rahmet, ayırılıkta azap vardır" emri üzerine birliğimizi kurmalı ve ebediyete kadar da korumalıyız."dedi.

MHP Gökçebey’e yeni seçilen ilçe başkanı Sezgin Karademir’in yönetimi şöyle oluştu.

Yönetim Listesi Kurulu Asil:  Erol Çakır, İsa Özsaraç, Durmuş Kılınç, Muhammed Karademir, Yeter Karademir, Ender Karademir, Şaban Ortabaş, Arif Solmaz, Cengiz Çufalı, Hüseyin Özkan, Serdar Çınar, Recai Ustaoğlu ve Ümit Ayvaz seçildi.

Üst Kurul Delegeleri Asıl: Sezgin Karademir, Erol Çakır, İsa Özsaraç, Durmuş Kılınç, Muhammed Karademir, Yeter Karademir, Ender Karademir, Arif Solmaz, Cengiz Çufalı, Hüseyin Özkan,İsa Öztürkoğlu, Serdar Çınar,Recai Ustaoğlu ve Ümit Ayvaz seçildi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 27.09.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1117)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 493 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,783 | Ip Adresiniz: 3.88.60.5 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.