MHP Gökçebey Ilçe baskanligina yeniden Sezgin Karademir seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak'in Gökçebey Ilçe Baskanligi’nin 13. olagan kongresinde, baskanliga Sezgin Karademir seçildi.

Sultan Cafe’de gerçeklesen kongreye  Divan Baskanligina; MHP Zonguldak Il Baskani Varol Demirköse ,Il Baskan Yardimcisi Hüseyin Edebal ve Il Sekreteri Ertugrul Atabay seçildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasiyla  baslayan Kongreye; MHP Zonguldak Il Baskani Varol Demirköse, Il Baskan Yardimcisi Hüseyin Edebal ve Il Sekreteri Ertugrul Atabay, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Erkan Soner Kodaman, Ak Parti Gökçebey bir önceki Baskan Hayrettin Karadag, Zonguldak Ilçe Baskanlari ve partililer katildi.

MHP Gökçebey Ilçe Baskani Sezgin Karademir ;” Aziz milletimizin bagrindan çikan sehitlerimizin kutsal miraslarina sahip çikabilmek ve aldigimiz bayragi gelecek nesillere ulastirabilmek için ihtiyaç duydugumuz sey makam degil birlik ve beraberliktir. Kahramanlarimizda, cesaretimizde yüce imanimizda, asil kanimizda vardir. Cenabi Allah'in "birlikte rahmet, ayirilikta azap vardir" emri üzerine birligimizi kurmali ve ebediyete kadar da korumaliyiz."dedi.

MHP Gökçebey’e yeni seçilen ilçe baskani Sezgin Karademir’in yönetimi söyle olustu.

Yönetim Listesi Kurulu Asil:  Erol Çakir, Isa Özsaraç, Durmus Kilinç, Muhammed Karademir, Yeter Karademir, Ender Karademir, Saban Ortabas, Arif Solmaz, Cengiz Çufali, Hüseyin Özkan, Serdar Çinar, Recai Ustaoglu ve Ümit Ayvaz seçildi.

Üst Kurul Delegeleri Asil: Sezgin Karademir, Erol Çakir, Isa Özsaraç, Durmus Kilinç, Muhammed Karademir, Yeter Karademir, Ender Karademir, Arif Solmaz, Cengiz Çufali, Hüseyin Özkan,Isa Öztürkoglu, Serdar Çinar,Recai Ustaoglu ve Ümit Ayvaz seçildi.