Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Kodaman; Hedefimiz belediyeyi almak!

Ak Parti Gökçebey 7.Olağan Kongresini 20.09.2020 Pazar günü sultan Cafe’de Erkan Kodaman başkanlığında tek listeyle yapıldı.

Kongrede konuşan Ak Parti Gökçebey yeni ilçe başkanı Erkan Kodaman: Gökçebey’e Organize Sanayi Bölgesinin temeli atmak inşallah bize nasip olacaktır. Yine, hedefimiz 2024 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde Gökçebey Belediyesi’ni kazanmak dedi.

İlçe kongresinin divan başkanlığını, Kastamonu Milletvekili ve İl Koordinatörü Metin Çelik, İl Seçim İşleri Başkanı Metin Gök, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurşen Yılmaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Barış Aksakal ve İl Yönetimi Nurşen Dadan seçildi.

Ak Parti Gökçebey 7.Olağan Kongresi divan heyetini seçimi ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

“BİZİM ŞAHSI DAVAMIZ YOKTUR"

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ,” Bizim şahsı davamız yoktur” diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Başkan Karadağ;” Beraber siyaset sahnesinde acısıyla, tatlısıyla, el ele, kol kola, gece gündüz demeden eşinden, işinden vakit ayırarak Ak sevda için çalışan ilçe yönetimime, kadın ve gençlik kolları başkanlarıma ve yönetimine güzel günlerimiz ve başarılı çalışmalarından dolayı şahsım ve Ak Parti Gökçebey ilçe başkanı olarak sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.

2003 yılında bir sevda bir aşkla başlayan davamız, bir aştan öteye kara sevdayla ve bundan sonrada devam edecektir.  Ak Parti teşkilatının tüm kademelerinde çalışmış bir kardeşiniz olarak bugünlere gelmemde emeği olan herkese teşekkür ederim. 2003 yılından bugüne kadar çalışma fırsatı bulduğum İl Başkanları, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Milletvekillerime davaya verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

İlçe başkanlığı sürecimde Gökçebey ilçemize; Hastane, Okul, Polis Karakolu hizmet binası, Toki, Futbol Sahası, Kapalı Spor salonu,  Süzek deresi, tüm köylerimizde beton asfalt, kanalizasyon, vs hizmetleri yaptık.  Gökçebey’in yıllardır hayali olan Organize Sanayi Bölgesi Kurulması için önemli adımlar atılmıştır. İlçemiz teşvikte 5 bölge ilan edilmiştir. Bu konuda emeği geçen saygı değer milletvekillerimize de çok teşekkür ediyorum.

Bizim sevdamız Ak’dır.  Bizim sevdamız kara değildir. Bizim sevdamız davaya nail olmaktır.

Ak Parti sadece Türkiye’nin partisi değildi, Türkiye sınırların dışında yaşayan tüm İslam âleminin davasıdır.  Bizim şahsı davamız yoktur. Bizim için asıl mesele Türkiye ve Gökçebey’dir.  Milletimizin geleceğidir.

Saygı değer Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’dir. Bugün İlçe Başkanlık görev süresi bitince ‘öfkeyle değil, hoşgörü ile görevimi kardeşimiz Erkan Soner Kodaman’a bırakıyorum. Bugün burada seçilecek yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini yürekten tebrik eder, başarılı görevler diliyorum.” Dedi.

“ GÖKÇEBEY GELİŞEN İLÇE KONUMUNDA”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolaoğlu, İktidar partisi olarak Ülke genelinde yaptığımız gibi Gökçebey’e de çok hizmetler yaptık. Başkanımız Hayrettin Karadağ’ın az öne konuşmasında belirttiği gibi ilçeye yatığımız hizmetler nitecesinde Gökçebey Zonguldak’ın şirin ilçesinden ziyade gelişen, büyüyen çağdaş, yaşanabilir ilçe konumuna gelecektir. 2024’de yapılacak yerel seçimlerde de emanet olan belediyeyi de Allah’ın izniyle alacağız” dedi.

“ KAMU HİZMETLERDEN NASİBİNİ ALMIŞ  GÖKÇEBEY"

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar;” bu bir bayrak değişimidir. Başkan Hayrettin Karadağ ve yönetimine vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.  İktidarımızda kamu hizmetlerinden nasibini almış Gökçebey’e çok hizmetler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. “ diyerek ülke genelinde yapılan hizmetleri anlattı.

BAŞKAN KARADAĞ’A TEŞEKKÜR EDEREK PLAKET VERDİ.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ise;” Bizlerle başarılı çalışma yapan değerli başkanımız Hayrettin Karadağ’a ve yönetimine teşekkür ediyorum.  Bu bir bayrak yarışıdır. Bizler davamızda canla başla çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Bugün görüyorum ki, kongremiz bir bayram havasında coşkulu ve kalabalık bir şekilde sizleri burada görmekten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Diyerek Hayrettin Karadağ’a plaket vererek fotoğraf çektirdi.

“ HEDEFİMİZ BELEDİYEYİALMAK”

Ak Parti Gökçebey yeni ilçe başkanı Erkan Soner Kodaman,” Bismillâhirrahmânirrahîm” diyerek başladı.

Başkan Kodaman, “Gökçebey’e Organize Sanayi Bölgesinin temeli atma inşallah bize nasip olacaktır. Yine, hedefimiz 2024 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde Gökçebey Belediyesi’ni kazanmak” sözlerine şöyle devam etti.

Kodaman;” Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in Başkanlığında Oluşturulan Heyet Kararıyla Şahsıma İlçe Başkanlığı Tevdi edildiğinde çok büyük onur ve gurur duydum. Öncelikle şahsıma bu görevi layık gören Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'e İl Koordinatörlerimize İl Başkanımız Sayın Zeki Tosun’a ve Bölge Milletvekillerimize çok teşekkür ederim. Türk Kızılay'da Gökçebey İlçe koordinatörü ve belediye meclis üyesi görevi yapmaktayım.

Yeni yönetimimizle, gençlerimizle bize verilen görevi en iyi şekilde yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Hedeflerimiz var. Organize Sanayi Bölgesi kurulmasında Allah-ın izniyle bize nasip olacaktır. Yine, 2024 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde Gökçebey Belediyesi’ni kazanacağız. Gökçebey’in temel sorunlarını iyi biliyoruz. Bu temel sorunlarının çözümü konusunda planlarımız ve projelerimiz vardır.  Bu konuda ekibime ve gençlerimize inanıyorum.  Allah yolumuzu açık etsin.”dedi.

Kastamonu Milletvekili ve İl Koordinatörü Metin Çelik; Ak PartiKuruluşundan bugüne kadar hizmet etmiş İlçe Başkanların ismini tek tek okuyarak verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ve sahnede fotoğraf çekildi.

Ak Parti Gökçebey 7.Olağan Kongresine; Kastamonu Milletvekili ve İl Koordinatörü Metin Çelik, Zongukdak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zongukdak Milletvekili Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılış Gebeş, Gökçebey Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Çakıroğlu,  Muharrem Köy Muhtarı Kısmet Karaoğlu, Veyisoğlu Köyü Muhtarı  İsmail Aydemir, partililer katıldı.

Ak Parti Gökçebey 7.Olağan Kongresinde   İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman seçildi.

İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Kadir Başlı, Erdal Biçici, Arif Öztürk, Dursun Uğur, Serdal Erden, Elçin Özkan, Osman Acar, Ali Kapusuz, Eren Bostancı, Mustafa Kadam, Ersin kuyucu, Semra Biçici, Aydın Arabacı seçildi.

İl Kongreye Delege Asil; Erkan Soner Kodaman,  Hayrettin Karadağ, Erdal Biçici, Arif Öztürk, Ricai Delioğlu, Tahsin Temel, Hikmet Aydın, Kadir Başlı, Dursun Uğur, Serdal Erdem, Sezgin Özdemir, Serap  Adıyaman Özdemir, Rahmi Albuz, Nurşen Yılmaz, Vedat Tuzcuoğlu, Eren Bostancı, İsmet Karcı, Osman Acar, Ali Kapusuz, Semra Biçici, Aydın Arabacı, Mustafa Berber, Mustafa Kadam, Aslı Bostancı, Ayhan Biçici, Cafer Saraç seçildi.

İl Kongreye Delege Yedek: Ali Kılınçarslan, Basri Kabakcı, Muhammet Durdubaş,Fikret Yaman,Ersin kuyucu, Serdar Beber, Sebattın kapusuz, Ümit Gökdemir, Erdoğan Karademir, İlknur Bostancı, Hülya Öztürk ve Funda Toker seçildi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.09.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1337)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 400 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,462 | Ip Adresiniz: 18.218.168.16 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.