Baskan Kodaman; Hedefimiz belediyeyi almak!

Ak Parti Gökçebey 7.Olagan Kongresini 20.09.2020 Pazar günü sultan Cafe’de Erkan Kodaman baskanliginda tek listeyle yapildi.

Kongrede konusan Ak Parti Gökçebey yeni ilçe baskani Erkan Kodaman: Gökçebey’e Organize Sanayi Bölgesinin temeli atmak insallah bize nasip olacaktir. Yine, hedefimiz 2024 yilinda yapilmasi planlanan yerel seçimlerde Gökçebey Belediyesi’ni kazanmak dedi.

Ilçe kongresinin divan baskanligini, Kastamonu Milletvekili ve Il Koordinatörü Metin Çelik, Il Seçim Isleri Baskani Metin Gök, Ilçe Kadin Kollari Baskani Nursen Yilmaz, Ilçe Gençlik Kollari Baskani Baris Aksakal ve Il Yönetimi Nursen Dadan seçildi.

Ak Parti Gökçebey 7.Olagan Kongresi divan heyetini seçimi ardindan Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

“BIZIM SAHSI DAVAMIZ YOKTUR"

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag,” Bizim sahsi davamiz yoktur” diyerek sözlerine söyle devam etti.

Baskan Karadag;” Beraber siyaset sahnesinde acisiyla, tatlisiyla, el ele, kol kola, gece gündüz demeden esinden, isinden vakit ayirarak Ak sevda için çalisan ilçe yönetimime, kadin ve gençlik kollari baskanlarima ve yönetimine güzel günlerimiz ve basarili çalismalarindan dolayi sahsim ve Ak Parti Gökçebey ilçe baskani olarak sizlerin huzurunda tesekkür ediyorum.

2003 yilinda bir sevda bir askla baslayan davamiz, bir astan öteye kara sevdayla ve bundan sonrada devam edecektir.  Ak Parti teskilatinin tüm kademelerinde çalismis bir kardesiniz olarak bugünlere gelmemde emegi olan herkese tesekkür ederim. 2003 yilindan bugüne kadar çalisma firsati buldugum Il Baskanlari, Ilçe Baskanlari, Belediye Baskanlari, Milletvekillerime davaya verdikleri hizmetlerden dolayi tesekkür ediyorum.

Ilçe baskanligi sürecimde Gökçebey ilçemize; Hastane, Okul, Polis Karakolu hizmet binasi, Toki, Futbol Sahasi, Kapali Spor salonu,  Süzek deresi, tüm köylerimizde beton asfalt, kanalizasyon, vs hizmetleri yaptik.  Gökçebey’in yillardir hayali olan Organize Sanayi Bölgesi Kurulmasi için önemli adimlar atilmistir. Ilçemiz tesvikte 5 bölge ilan edilmistir. Bu konuda emegi geçen saygi deger milletvekillerimize de çok tesekkür ediyorum.

Bizim sevdamiz Ak’dir.  Bizim sevdamiz kara degildir. Bizim sevdamiz davaya nail olmaktir.

Ak Parti sadece Türkiye’nin partisi degildi, Türkiye sinirlarin disinda yasayan tüm Islam âleminin davasidir.  Bizim sahsi davamiz yoktur. Bizim için asil mesele Türkiye ve Gökçebey’dir.  Milletimizin gelecegidir.

Saygi deger Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan liderliginde Türkiye’dir. Bugün Ilçe Baskanlik görev süresi bitince ‘öfkeyle degil, hosgörü ile görevimi kardesimiz Erkan Soner Kodaman’a birakiyorum. Bugün burada seçilecek yeni baskan ve yönetim kurulu üyelerini yürekten tebrik eder, basarili görevler diliyorum.” Dedi.

“ GÖKÇEBEY GELISEN ILÇE KONUMUNDA”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolaoglu, Iktidar partisi olarak Ülke genelinde yaptigimiz gibi Gökçebey’e de çok hizmetler yaptik. Baskanimiz Hayrettin Karadag’in az öne konusmasinda belirttigi gibi ilçeye yatigimiz hizmetler nitecesinde Gökçebey Zonguldak’in sirin ilçesinden ziyade gelisen, büyüyen çagdas, yasanabilir ilçe konumuna gelecektir. 2024’de yapilacak yerel seçimlerde de emanet olan belediyeyi de Allah’in izniyle alacagiz” dedi.

“ KAMU HIZMETLERDEN NASIBINI ALMIS  GÖKÇEBEY"

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar;” bu bir bayrak degisimidir. Baskan Hayrettin Karadag ve yönetimine vermis olduklari hizmetlerden dolayi tesekkür ederiz.  Iktidarimizda kamu hizmetlerinden nasibini almis Gökçebey’e çok hizmetler yaptik ve yapmaya da devam edecegiz. “ diyerek ülke genelinde yapilan hizmetleri anlatti.

BASKAN KARADAG’A TESEKKÜR EDEREK PLAKET VERDI.

Ak Parti Zonguldak Il Baskani Zeki Tosun ise;” Bizlerle basarili çalisma yapan degerli baskanimiz Hayrettin Karadag’a ve yönetimine tesekkür ediyorum.  Bu bir bayrak yarisidir. Bizler davamizda canla basla çalismalarimiza devam edecegiz.  Bugün görüyorum ki, kongremiz bir bayram havasinda coskulu ve kalabalik bir sekilde sizleri burada görmekten dolayi ayri ayri tesekkür ediyorum.” Diyerek Hayrettin Karadag’a plaket vererek fotograf çektirdi.

“ HEDEFIMIZ BELEDIYEYIALMAK”

Ak Parti Gökçebey yeni ilçe baskani Erkan Soner Kodaman,” Bismillâhirrahmânirrahîm” diyerek basladi.

Baskan Kodaman, “Gökçebey’e Organize Sanayi Bölgesinin temeli atma insallah bize nasip olacaktir. Yine, hedefimiz 2024 yilinda yapilmasi planlanan yerel seçimlerde Gökçebey Belediyesi’ni kazanmak” sözlerine söyle devam etti.

Kodaman;” Teskilat Baskanimiz Sayin Erkan Kandemir'in Baskanliginda Olusturulan Heyet Karariyla Sahsima Ilçe Baskanligi Tevdi edildiginde çok büyük onur ve gurur duydum. Öncelikle sahsima bu görevi layik gören Genel Baskan Yardimcimiz Teskilat Baskanimiz Sayin Erkan Kandemir'e Il Koordinatörlerimize Il Baskanimiz Sayin Zeki Tosun’a ve Bölge Milletvekillerimize çok tesekkür ederim. Türk Kizilay'da Gökçebey Ilçe koordinatörü ve belediye meclis üyesi görevi yapmaktayim.

Yeni yönetimimizle, gençlerimizle bize verilen görevi en iyi sekilde yapacagimizdan hiç kimsenin kuskusu olmasin. Hedeflerimiz var. Organize Sanayi Bölgesi kurulmasinda Allah-in izniyle bize nasip olacaktir. Yine, 2024 yilinda yapilmasi planlanan yerel seçimlerde Gökçebey Belediyesi’ni kazanacagiz. Gökçebey’in temel sorunlarini iyi biliyoruz. Bu temel sorunlarinin çözümü konusunda planlarimiz ve projelerimiz vardir.  Bu konuda ekibime ve gençlerimize inaniyorum.  Allah yolumuzu açik etsin.”dedi.

Kastamonu Milletvekili ve Il Koordinatörü Metin Çelik; Ak PartiKurulusundan bugüne kadar hizmet etmis Ilçe Baskanlarin ismini tek tek okuyarak verdikleri hizmetlerden dolayi tesekkür etti. Ve sahnede fotograf çekildi.

Ak Parti Gökçebey 7.Olagan Kongresine; Kastamonu Milletvekili ve Il Koordinatörü Metin Çelik, Zongukdak Milletvekili Ahmet Çolakoglu, Zongukdak Milletvekili Hamdi Uçar, Il Baskani Zeki Tosun, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Mükerrem Ayçiçek, Il Kadin Kollari Baskani Ayse Erbay, Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Baskani Ali Bektas, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilis Gebes, Gökçebey Muhtarlar Dernegi Baskani Kadir Çakiroglu,  Muharrem Köy Muhtari Kismet Karaoglu, Veyisoglu Köyü Muhtari  Ismail Aydemir, partililer katildi.

Ak Parti Gökçebey 7.Olagan Kongresinde   Ilçe Baskani Erkan Soner Kodaman seçildi.

Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Kadir Basli, Erdal Biçici, Arif Öztürk, Dursun Ugur, Serdal Erden, Elçin Özkan, Osman Acar, Ali Kapusuz, Eren Bostanci, Mustafa Kadam, Ersin kuyucu, Semra Biçici, Aydin Arabaci seçildi.

Il Kongreye Delege Asil; Erkan Soner Kodaman,  Hayrettin Karadag, Erdal Biçici, Arif Öztürk, Ricai Delioglu, Tahsin Temel, Hikmet Aydin, Kadir Basli, Dursun Ugur, Serdal Erdem, Sezgin Özdemir, Serap  Adiyaman Özdemir, Rahmi Albuz, Nursen Yilmaz, Vedat Tuzcuoglu, Eren Bostanci, Ismet Karci, Osman Acar, Ali Kapusuz, Semra Biçici, Aydin Arabaci, Mustafa Berber, Mustafa Kadam, Asli Bostanci, Ayhan Biçici, Cafer Saraç seçildi.

Il Kongreye Delege Yedek: Ali Kilinçarslan, Basri Kabakci, Muhammet Durdubas,Fikret Yaman,Ersin kuyucu, Serdar Beber, Sebattin kapusuz, Ümit Gökdemir, Erdogan Karademir, Ilknur Bostanci, Hülya Öztürk ve Funda Toker seçildi.