Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Ücretsiz Cerrahi Maske Üretimi İşbirliği Protokolü İmzalandı

“Ücretsiz Cerrahi Maske Üretimi Sosyal Sorumluk Projesi” kapsamında hazırlanan işbirliği protokolü Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül ile İlimizde ihracata yönelik maske üretimi yapan MFA İş güvenliği Medikal Tekstil İmalat Tic. San. Ltd. Şti yetkilisi Cansın Piyan tarafından imzalandı. 

Bölgemizdeki tüm sağlık kurum ve kuruluşlarının koronavirüs hastalığı ile mücadele sürecinde ihtiyaç duyacağı ve MFA şirketinin malzeme desteği ile Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünce üretilerek ücretsiz verilecek olan cerrahi maske üretimi protokolünün imza etkinliğinde Halk Eğitim Merkezi Müdürü Türkan Tuygar, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Akgül’ün konuşmasının ardından,  Vali  Bektaş: ”İçinde bulunduğumuz şartlarda herkesin bildiği gibi maske üretimi, maske ihtiyacı ön plana çıkıyor. Üretimi yapılacak olan bu maskeler, tek kullanımlık tıbbi maske olup sağlıkçılarımızın kullanacağı maskedir. Her hâlükârda bu maskelere ihtiyacımız var. Bizim İlimizde şehrimizin medarı iftiharı olan bir firmamız var. Tüm dünyaya maske üretip satıyorlar. Bu salgın nedeniyle şu an üretimlerini Türkiye içinde yoğunlaştırdılar. MFA firması gönüllü olarak bu işe destek verdiler, malzemeyi kendileri verecek biz halk eğitim merkezimizde 80 bin adet üreteceğiz ve ücretsiz olarak sağlık kuruluşlarımıza teslim edeceğiz, bu anlamlı yaklaşımlarında ötürü başta MFA firmasına, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Halk Eğitim Müdürlüğümüze ve burada emek sarf eden usta öğreticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Maske üretimini gerçekleştiren usta öğreticilerin de koronavirüs hastalığı ile mücadelede yer almaktan mutlu olduklarını belirttikleri etkinlikte, işbirliği protokolü hep birlikte imzalandı. 

 

 

 

 

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 25.03.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (964)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 310 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,372 | Ip Adresiniz: 18.218.61.16 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.