Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
İYİ Parti Gökçebey İlçe Kongresi yapıldı

Gökçebey ilçesinde, İYİ Parti 2'inci Olagan Kongresini yaptı.

Sultan cafe’de  yapılan kongreye İsmail Demirbaş tek liste aday oldu.

Divan Başkanlığına; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Üyeleri Harika Etçibaşı, Murat yılmaz ve Dilay Küçük seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Kongreye; İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı  Yavuz Erkmen, 27. Dönem İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Mustafa Adil Özkan,   İl Sekreteri Dilay Küçük, Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay, Ereğli İlçe Başkanı  Op.Dr. Evrim Balbaloğlu, Alaplı İlçe başkanı Emrullah Erdoğan, Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, Kilimli İlçe Başkanı Sinan Poyraz, Çaycuma İlçe Başkanı  Sabahattin Durmuşoğlu, Devrek İlçe Başkanı Yaşar Ocakçı,  Disiplin kurulu Başkanı asım Tazegül, İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Şenol Karademir, CHP Gökçebey İlçe Başkanı murat Merdivan, CHP Zonguldak il Genel Meclis Üyesi Hasan Tülübaş ve çok sayıda partililer katıldı.

‘Türkiye’nin İyi ve cesur insanları’ başlığında İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener hanımefendinin mesajı okundu.

Okunan Başkan Akşener mesajında; kongreler siyasi hayatımızın toylarıdır. Toyunuzu saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Türk siyasetinin son 50 yılının birikimiyle beslenen, milliyetçi, adaletli ve kalkınmacı yürüyüşümüz, yepyeni bir döneme giriyor.  Ülkemizin bize her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğu bir gerçek.  Cumhuriyet tarihimizin en sorunlu dönemlerden birini yaşıyoruz.  Karanlık bir girdaba doğru sürükleniyoruz.

Böyle bir zamanda tarihteki örneklerinden de biliyoruz ki, elini taşın altına koymaktan çekinmeyen cesur her daim göreve talip olmuş ve ülkemizi milletimizi düzlüğe çıkarmışlardır.  İşte bu dönemin cesur insanları da sizlersiniz.   Hiçbir hesabın içinde değiliz ve de olmayacağız.

Tek hesabımız var, oda milletimizi huzur ve refaha kavuşturmaktır. “

İYİ Parti Gökçebey İlçe Başkanı  İsmail Demirbaş.

Yönetim kurulu üyeleri; Şendoğan Karademir, Şenol Kocarslan, Aygül Kapan, Abdullah Türköz, Ahmet Demirbaş, Doğukan Yılmaz, Ömer Faruk Aydın, Murat Yılmaz, Kıymet Etçibaşı Cevdet Aydemir, Satiye kılınç, Tuncay Özsaraç, Koray Saraç, Ozan Aydemir, Kerim Saygı, Özcan Öztürk, Ergin Ertuğrul Kılınç, Burhan Aladağ, Şener Aydemir, Muhammet Ali Kılınç ve Murat Çetin.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 8.02.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1125)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 622 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,058 | Ip Adresiniz: 3.138.33.87 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.