IYI Parti Gökçebey Ilçe Kongresi yapildi

Gökçebey ilçesinde, IYI Parti 2'inci Olagan Kongresini yapti.

Sultan cafe’de  yapilan kongreye Ismail Demirbas tek liste aday oldu.

Divan Baskanligina; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Üyeleri Harika Etçibasi, Murat yilmaz ve Dilay Küçük seçildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi okundu.

Kongreye; IYI Parti Zonguldak Il Baskani  Yavuz Erkmen, 27. Dönem IYI Parti Zonguldak Milletvekili Aday Mustafa Adil Özkan,   Il Sekreteri Dilay Küçük, Merkez ilçe Baskani Erdal Gülay, Eregli Ilçe Baskani  Op.Dr. Evrim Balbaloglu, Alapli Ilçe baskani Emrullah Erdogan, Kozlu Ilçe Baskani Ender Adibas, Kilimli Ilçe Baskani Sinan Poyraz, Çaycuma Ilçe Baskani  Sabahattin Durmusoglu, Devrek Ilçe Baskani Yasar Ocakçi,  Disiplin kurulu Baskani asim Tazegül, Iyi Parti Belediye Meclis Üyesi Senol Karademir, CHP Gökçebey Ilçe Baskani murat Merdivan, CHP Zonguldak il Genel Meclis Üyesi Hasan Tülübas ve çok sayida partililer katildi.

‘Türkiye’nin Iyi ve cesur insanlari’ basliginda IYI Parti Genel Baskani Sayin Meral Aksener hanimefendinin mesaji okundu.

Okunan Baskan Aksener mesajinda; kongreler siyasi hayatimizin toylaridir. Toyunuzu saygi ve muhabbetle selamliyorum. Türk siyasetinin son 50 yilinin birikimiyle beslenen, milliyetçi, adaletli ve kalkinmaci yürüyüsümüz, yepyeni bir döneme giriyor.  Ülkemizin bize her zamankinden daha çok ihtiyaci oldugu bir gerçek.  Cumhuriyet tarihimizin en sorunlu dönemlerden birini yasiyoruz.  Karanlik bir girdaba dogru sürükleniyoruz.

Böyle bir zamanda tarihteki örneklerinden de biliyoruz ki, elini tasin altina koymaktan çekinmeyen cesur her daim göreve talip olmus ve ülkemizi milletimizi düzlüge çikarmislardir.  Iste bu dönemin cesur insanlari da sizlersiniz.   Hiçbir hesabin içinde degiliz ve de olmayacagiz.

Tek hesabimiz var, oda milletimizi huzur ve refaha kavusturmaktir. “

IYI Parti Gökçebey Ilçe Baskani  Ismail Demirbas.

Yönetim kurulu üyeleri; Sendogan Karademir, Senol Kocarslan, Aygül Kapan, Abdullah Türköz, Ahmet Demirbas, Dogukan Yilmaz, Ömer Faruk Aydin, Murat Yilmaz, Kiymet Etçibasi Cevdet Aydemir, Satiye kilinç, Tuncay Özsaraç, Koray Saraç, Ozan Aydemir, Kerim Saygi, Özcan Öztürk, Ergin Ertugrul Kilinç, Burhan Aladag, Sener Aydemir, Muhammet Ali Kilinç ve Murat Çetin.