Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Ala, ‘CHP ülkenin çimentosudur’

Cumhuriyet Halk Partisi Gökçebey Delegesi Erdoğan Ala, Ülkenin her zamankinden daha fazla CHP’ye ihtiyaç duyduğunu savundu. Ala, ‘Türkiye’nin birleştirici gücü ve çimentosudur” dedi

Ala,” Cumhuriyet Halk partisi, her zaman adlandırdığımız gibi hak, hukuk ve adaletten yana ayrılmayan ülkemizin demokrasinin çimentosudur. Cumhuriyet Halk Partisi yarınlarımızın, geleceğimizin, gençlerimizin teminatı, bu ülkenin adalet savunucusudur. Gücünü bağımsızlık mücadelesini veren kadrolardan alan CHP, asla yılmayacaktır ve yıkılmayacaktır. Tüm milletimizle birlikte özgürlükler için hareket etmektedir.

Bizler dünyada ve bölgemizdeki tüm olumsuz gelişmelere rağmen; laiklikten ödün vermeden, Atatürkçü düşünceden ayrılmadan, hukukun üstünlüğünden vazgeçmeden, ulusal birliğimizi ve Cumhuriyetimizi koruyacağız, çağdaş uygarlık yolunda yürümeye devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizin, Atatürk devrimlerinin ve Demokrasinin yılmaz savunucuları olarak, her zaman ve her koşulda tam bağımsız, aydınlık bir Türkiye inşa edene kadar çalışmaya yorulmadan devam edeceğiz. “ dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 7.12.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1436)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,822 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,058 | Ip Adresiniz: 18.118.166.98 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.