Ala, ‘CHP ülkenin çimentosudur’

Cumhuriyet Halk Partisi Gökçebey Delegesi Erdogan Ala, Ülkenin her zamankinden daha fazla CHP’ye ihtiyaç duydugunu savundu. Ala, ‘Türkiye’nin birlestirici gücü ve çimentosudur” dedi

Ala,” Cumhuriyet Halk partisi, her zaman adlandirdigimiz gibi hak, hukuk ve adaletten yana ayrilmayan ülkemizin demokrasinin çimentosudur. Cumhuriyet Halk Partisi yarinlarimizin, gelecegimizin, gençlerimizin teminati, bu ülkenin adalet savunucusudur. Gücünü bagimsizlik mücadelesini veren kadrolardan alan CHP, asla yilmayacaktir ve yikilmayacaktir. Tüm milletimizle birlikte özgürlükler için hareket etmektedir.

Bizler dünyada ve bölgemizdeki tüm olumsuz gelismelere ragmen; laiklikten ödün vermeden, Atatürkçü düsünceden ayrilmadan, hukukun üstünlügünden vazgeçmeden, ulusal birligimizi ve Cumhuriyetimizi koruyacagiz, çagdas uygarlik yolunda yürümeye devam edecegiz.

Cumhuriyetimizin, Atatürk devrimlerinin ve Demokrasinin yilmaz savunuculari olarak, her zaman ve her kosulda tam bagimsiz, aydinlik bir Türkiye insa edene kadar çalismaya yorulmadan devam edecegiz. “ dedi.