Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN KARADAĞ, GÖKÇEBEY’E BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanlı Hayrettin Karadağ, Gökçebey’e kurulması düşünülen Baz Biyoenerji Üretim A.Ş tarafından Bodaç Köyü sınırları içersinde ( 114- Ada 1 parsel ) Biyokütle Enerji Santralı ve atık yakma tesisi ile ilgili önemli açıklama yaptı.

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, “Gökçebey’e birlikte sahip çıkacağız” diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Başkan Karadağ açıklamasında;” ‘Makamlar geçicidir, sen kendin ol’ sözünden yola çıkarak, İlçemizin doğasına, suyuna, toprağına ve en önemlisi insan sağlığına yakinen etki edecek ve devlet eliyle yap-işlet ve devret modeli ile kurulması düşünülen Baz Biyoenerji Üretim A.Ş tarafından Bodaç Köyü sınırları içersinde ( 114- Ada 1 parsel ) Biyokütle Enerji Santralı ve atık yakma tesisin yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz.

Bu konuda, Gökçebey Platformunun kuruluşundan bugüne kadar yapılan toplantılara ve eylemlerine gerek şahsım olarak gerekse temsil ettiğim parti olarak maddi ve manevi desteğimi verdim ve de vermeye devam edeceğim.

Latif kardeşim Gazeteci kimliğiniz ve bir Gökçebeyli olarak konuyu yakinen takip ediyorsunuz. Konunun ayrıntısını içeren dosyayı şahsıma verdiğiniz andan itibaren konuyu inceleyip araştırdıktan sonra Milletvekillerimize bilgi verdim.

9 Ekim 2019 Salı günü saat 13.30'da Parti binamıza Milletvekilimiz Sayın Ahmet Çolakoğlu geldi. Gökçebey Platformu üyeleri ve vatandaşlarla birlikte toplantı yaptık. Vekilimiz Sayın Çolakoğlu,’ Gökçebey'in Havasına, Suyuna, Doğasına ve en önemlisi İnsan Sağlığına zarar verecek, Gökçebey’e Baz Biyoenerji Üretim A.Ş tarafından Bodaç Köyü sınırları içresinde ( 114- Ada 1 parsel ) Biyokütle Enerji Santralı ve atık yakma tesisin kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz.”dedi.

Yine, 04.11.2019 Pazartesi günü partimin temsilcileri ve Gökçebey Platformu yetkilileriyle Çaycuma’da milletvekilimiz ile biraraya gelerek toplantı düzenledik.

Yaptığımız toplantıda Vekilimiz sayın Çolakoğlu;” Sevgili Gökçebeyliler, Bizler ilimizi temsil eden üç milletvekili bir araya geldik. Aldığımız karar ise, Bu konuyla ilgili yetkili makamların temsilcileriyle bizzat yakinen görüşmelerimizi yapıyoruz. Gökçebey’in zararına olacak hiçbir projeyi onaylamıyoruz ve yapılmasında asla müsaade etmeyeceğiz. “ dedi.

"Sevgili Gökçebeyliler" Bizler bulunduğumuz görevlere gelirken, şirin ilçemize nasıl hizmet ederiz, yeşiline, havasına, suyuna ve bu güzelim ilçede yaşayan insanlarımızın sağlığına kadar hizmet etmek için gece – gündüz demeden çalışıyoruz. Şunu bilinizki, Gökçebey’e faydalı olacak her hizmete destek vereceğiz. Ama Gökçebey’in zararına olacak veya olabilecek hiçbir projeyi desteklememiz söz konusu dahi olamaz. Aksine şahsı çıkarları uğruna da ilçemize zarar verecek projelere destek veren her kim olursa olsun şiddetle kınıyoruz” dedi.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 4.11.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1257)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,367 | Toplam Ziyaretçi: 11,945,816 | Ip Adresiniz: 3.136.154.103 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.