BASKAN KARADAG, GÖKÇEBEY’E BIRLIKTE SAHIP ÇIKACAGIZ

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskanli Hayrettin Karadag, Gökçebey’e kurulmasi düsünülen Baz Biyoenerji Üretim A.S tarafindan Bodaç Köyü sinirlari içersinde ( 114- Ada 1 parsel ) Biyokütle Enerji Santrali ve atik yakma tesisi ile ilgili önemli açiklama yapti.

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, “Gökçebey’e birlikte sahip çikacagiz” diyerek sözlerine söyle devam etti.

Baskan Karadag açiklamasinda;” ‘Makamlar geçicidir, sen kendin ol’ sözünden yola çikarak, Ilçemizin dogasina, suyuna, topragina ve en önemlisi insan sagligina yakinen etki edecek ve devlet eliyle yap-islet ve devret modeli ile kurulmasi düsünülen Baz Biyoenerji Üretim A.S tarafindan Bodaç Köyü sinirlari içersinde ( 114- Ada 1 parsel ) Biyokütle Enerji Santrali ve atik yakma tesisin yapilmasina asla müsaade etmeyecegiz.

Bu konuda, Gökçebey Platformunun kurulusundan bugüne kadar yapilan toplantilara ve eylemlerine gerek sahsim olarak gerekse temsil ettigim parti olarak maddi ve manevi destegimi verdim ve de vermeye devam edecegim.

Latif kardesim Gazeteci kimliginiz ve bir Gökçebeyli olarak konuyu yakinen takip ediyorsunuz. Konunun ayrintisini içeren dosyayi sahsima verdiginiz andan itibaren konuyu inceleyip arastirdiktan sonra Milletvekillerimize bilgi verdim.

9 Ekim 2019 Sali günü saat 13.30'da Parti binamiza Milletvekilimiz Sayin Ahmet Çolakoglu geldi. Gökçebey Platformu üyeleri ve vatandaslarla birlikte toplanti yaptik. Vekilimiz Sayin Çolakoglu,’ Gökçebey'in Havasina, Suyuna, Dogasina ve en önemlisi Insan Sagligina zarar verecek, Gökçebey’e Baz Biyoenerji Üretim A.S tarafindan Bodaç Köyü sinirlari içresinde ( 114- Ada 1 parsel ) Biyokütle Enerji Santrali ve atik yakma tesisin kurulmasina asla müsaade etmeyecegiz.”dedi.

Yine, 04.11.2019 Pazartesi günü partimin temsilcileri ve Gökçebey Platformu yetkilileriyle Çaycuma’da milletvekilimiz ile biraraya gelerek toplanti düzenledik.

Yaptigimiz toplantida Vekilimiz sayin Çolakoglu;” Sevgili Gökçebeyliler, Bizler ilimizi temsil eden üç milletvekili bir araya geldik. Aldigimiz karar ise, Bu konuyla ilgili yetkili makamlarin temsilcileriyle bizzat yakinen görüsmelerimizi yapiyoruz. Gökçebey’in zararina olacak hiçbir projeyi onaylamiyoruz ve yapilmasinda asla müsaade etmeyecegiz. “ dedi.

"Sevgili Gökçebeyliler" Bizler bulundugumuz görevlere gelirken, sirin ilçemize nasil hizmet ederiz, yesiline, havasina, suyuna ve bu güzelim ilçede yasayan insanlarimizin sagligina kadar hizmet etmek için gece – gündüz demeden çalisiyoruz. Sunu bilinizki, Gökçebey’e faydali olacak her hizmete destek verecegiz. Ama Gökçebey’in zararina olacak veya olabilecek hiçbir projeyi desteklememiz söz konusu dahi olamaz. Aksine sahsi çikarlari ugruna da ilçemize zarar verecek projelere destek veren her kim olursa olsun siddetle kiniyoruz” dedi.