Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
PAKİZE İLE ERSOY’A MUHTEŞEM DÜĞÜN

Gökçebey sevilen sayılan Gökmen ile Özkan Aileleri;  Pakize & Ersoy’u evlendirdi. 
Belediye Aile Çay Bahçesi düğün salonunda düzenlenen Pakize & Ersoy’a muhteşem düğün sonrası dünya evine girdiler. Tevfik Gökmen Torunu, Rabiye - Mürsel Gökmen Kızı  Pakize Gökmen   ile   Muzaffer Özkan torunu, Medine-Şakir Özkan oğlu Ersoy Özkan’ın      muhteşem düğününe; "Gökçebey Belediye Başkanı Sayın Vedat Öztürk şehir      dışında daha önceden belli olan programa katıldığından        dolayı Gökmen   ve Özkan Ailelerine hayırlı olsun, Pakize & Ersoy’a hediyesi göndererek genç çiftlere ömür boyu mutluluklar." diledi.  Gökçebey eski Belediye Başkanı M.Zeki Kılınçarslan, Av.Ümit Aydemir, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, İsmail- Fadime Kazlı, CHP Belediye Meclis Üyesi Nermin Bozaklı, CHP Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uyan, İlçe Nüfus Memuru Aysel Uyan, Özay Özdemir, Kadir-Ayla Görür, Hilmi-Nurcan Gökmen, Nuri Gökmen, Ender –Birten Gökmen, Önder-Barış Gökmen, Mevlüt-Emriye Gökmen, Selami Akkaya, Aydoğan Kayabaşlı, Osman Ala, Fatma Saraçlı, İstasyon Mahalle muhtarı Aydın-Nursel Özdemir’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Rabiye-Mürsel Gökmen ile Medine-Şakir Özkan aileleri düğüne katılan davetli misafirlerle düğünün başından sonuna kadar yakinen ilgilendiler. 

“BEŞKARDEŞ BEŞ GELİN”

Ersin –Sevim Özkan, Erdinç –Erçin Özkan, Engin-Ebru Özkan ve Erkan-Şule Özkan kardeşleri damat Ersoy ile Pakize’ye yapılan muhteşem düğünün başından sonuna kadar gerek dans gerekse oyun havaları ile sahnede yer alışı düğüne gelen davetlilerin dikkatini çekti.  

Pakize ile Ersoy genç çiftlere önce aile büyükleri ardından ise davetli misafirler hediyeleri taktılar. Kesilen düğün pastası davetli misafirlere ikram edildi.

Belediye Aile Çay Bahçesi düğün salonunun İşletme Sahibi ve aynı zamanda Orkestrası Kemal Köseoğlu’nun birbirinden güzel söylediği dans ve oyun havalarıyla Pakize ile Ersoy’un bu mutlu gününü paylaşan davetliler saatlerce doyasıya eğlendiler.
Bizde, Pakize ile Ersoy’a çiftine mutluluklar dileriz.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.10.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1504)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,942 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,220 | Ip Adresiniz: 44.200.237.112 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.