PAKIZE ILE ERSOY’A MUHTESEM DÜGÜN

Gökçebey sevilen sayilan Gökmen ile Özkan Aileleri;  Pakize & Ersoy’u evlendirdi. 
Belediye Aile Çay Bahçesi dügün salonunda düzenlenen Pakize & Ersoy’a muhtesem dügün sonrasi dünya evine girdiler. Tevfik Gökmen Torunu, Rabiye - Mürsel Gökmen Kizi  Pakize Gökmen   ile   Muzaffer Özkan torunu, Medine-Sakir Özkan oglu Ersoy Özkan’in      muhtesem dügününe; "Gökçebey Belediye Baskani Sayin Vedat Öztürk sehir      disinda daha önceden belli olan programa katildigindan        dolayi Gökmen   ve Özkan Ailelerine hayirli olsun, Pakize & Ersoy’a hediyesi göndererek genç çiftlere ömür boyu mutluluklar." diledi.  Gökçebey eski Belediye Baskani M.Zeki Kilinçarslan, Av.Ümit Aydemir, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Ismail- Fadime Kazli, CHP Belediye Meclis Üyesi Nermin Bozakli, CHP Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uyan, Ilçe Nüfus Memuru Aysel Uyan, Özay Özdemir, Kadir-Ayla Görür, Hilmi-Nurcan Gökmen, Nuri Gökmen, Ender –Birten Gökmen, Önder-Baris Gökmen, Mevlüt-Emriye Gökmen, Selami Akkaya, Aydogan Kayabasli, Osman Ala, Fatma Saraçli, Istasyon Mahalle muhtari Aydin-Nursel Özdemir’in yani sira çok sayida davetli katildi.

Rabiye-Mürsel Gökmen ile Medine-Sakir Özkan aileleri dügüne katilan davetli misafirlerle dügünün basindan sonuna kadar yakinen ilgilendiler. 

“BESKARDES BES GELIN”

Ersin –Sevim Özkan, Erdinç –Erçin Özkan, Engin-Ebru Özkan ve Erkan-Sule Özkan kardesleri damat Ersoy ile Pakize’ye yapilan muhtesem dügünün basindan sonuna kadar gerek dans gerekse oyun havalari ile sahnede yer alisi dügüne gelen davetlilerin dikkatini çekti.  

Pakize ile Ersoy genç çiftlere önce aile büyükleri ardindan ise davetli misafirler hediyeleri taktilar. Kesilen dügün pastasi davetli misafirlere ikram edildi.

Belediye Aile Çay Bahçesi dügün salonunun Isletme Sahibi ve ayni zamanda Orkestrasi Kemal Köseoglu’nun birbirinden güzel söyledigi dans ve oyun havalariyla Pakize ile Ersoy’un bu mutlu gününü paylasan davetliler saatlerce doyasiya eglendiler.
Bizde, Pakize ile Ersoy’a çiftine mutluluklar dileriz.