Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ADABAŞ,’ARTIK YENİLİK ZAMANI’

2019 yerel seçimlerinde Gökçebey İstasyon Mahallesi muhtarlığı için seçmen huzuruna çıkacak olan genç aday Erşan Adabaş, muhtarlığın bir meslekten öte gönül işi olduğunu söyledi. Mahalle halkından muhtarlık için destek beklediğini yineleyen Adabaş, yenilikçi bir anlayış ile seçmenin gönlünde yer edinmeye talip olduğunu vurguladı.
Gösterdiği cesaret örneği ile gençlere de siyasete atılma konusunda ışık olan 33 yaşındaki muhtar adayı, gelişen teknoloji ve medeniyet adımlarına ayak uydurarak halkın sorunlarına en hızlı şekilde cevap verebilme arzusunda olduğunu ifade etti.
 “Artık Yenilik  Zamanı” sloganıyla seçim çalışmalarını şimdiden başlatan genç muhtar adayı Adabaş, insanlara faydalı olmak üzere yola çıktığını ve bu yolda tüm seçmenlerden destek beklediğini söyledi.
Haber sitemize demeç veren İstasyon Mahallesi muhtar adayı Erşan Adabaş, açılamasında şu ifadelere yer verdi:
“Adım attığım bu yolda, yanımda olanları görmek beni mutlu etti.  Seçim çalışmalarına yeni başladık. Önümüzde tarih olarak uzun ama siyasi arena düşünüldüğünde kısa bir süre var.  Mahallemiz bizi tanıyor, biliyor. Elbette ki genç olmamız nedeniyle mahalle büyüklerimizin belli bir kısmı şahsımı tanımayabilir. Allah’ın izniyle kendilerini tek tek ziyaret edeceğim. Halkımızın da desteği ile gönül işiyle yapılması gereken muhtarlık vazifesine gelebilmeyi, yine yapacağımız başarılı işler ile halkımızın gönlünde yer edinmeyi istiyorum. Dediğim gibi muhtarlık gönül işidir.
“ SORUNLARI BİLİYORUZ ÇÖZÜMLERLE GELİYORUZ ”
Muhtarlığın belirli sınırları vardır, Kaymakamlık’a bağlıdır. Buradaki sorunlarla ilgili köprü görevi görüp takipçisi olacağız. Ben bunları görev olarak değil de gerçekten isteyerek yapacağım. Ben ileriye güvenle yürümek istiyorum. İdeallerim, düşüncelerim var; sağlam basarak gitmek istiyorum.
Biz oturmak için değil, vatandaşa, mahallemize faydalı olmak için bir yola çıktık. Kenarda durmak bize yakışmaz. Biz her seçim dönemi söylenen klasik sözler söylemiyoruz. Sizlerin desteğiyle icraatlarımızı gerçekleştirerek verdiğimiz bütün sözleri bir bir yerine getirmek istiyoruz.
İstasyon Mahallesindeki en büyük gayem, mahallemizi hak ettiği yere taşımak. Kısacası ben, mahallenin eksiği varsa, isteği varsa bunların doğrultusunda çözüm odaklı hareket edeceğim.
Gökçebey’in İstasyon Mahallesinde doğdum ve büyüdüm 33 yıldır bu mahalledeyim.  10 yıldır da bu mahallede iş yerim var.
İstasyon Mahallesi vatandaşlarını ve çocukluğumun geçtiği mahallemi daha iyi bir yere getirmek istiyorum. Mahalle, küçük bir topluluktan oluşan büyük bir aile demektir.
Bizim için her zaman aile ve sağlık ön plandadır. Benim yaşadığım mahallede yaşayan herkes benim ailemden birisidir. Ben mahalle kültürünü bu şekilde görüyorum. İnsanlarla iç içe olmak, aile olmak çok güzel bir şeydir. Yaşadığımız yeri daha iyi bir hale getirmek hepimizin görevidir. Ben de İstasyon Mahallesini hak ettiği yere getirmek istiyorum. Var olan tüm sıkıntıları gidermek istiyorum. Bu önemli görevde mahalle halkına öncülük etmek istiyorum.
 “ KOMŞUM KOMŞUM PROJESİ BAŞLATACAGIZ ”
İnsanların evde kullanmadığı temiz giysileri, sağlam oyuncakları muhtarlığımızda toplayacağız. Daha sonra bunları çocuk ,kadın, erkek kısacası ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Bu sayede mahallemizdeki birlik, beraberlik ve paylaşma duygusunu artıracağız. Hep birlikte daha mutlu olacağız.
Bunun dışında mahalle sınırları içinde çocuk parkı bulunmuyor. Çocuk parkı bulunmayan tek mahalle olan istasyon mahallesine seçildiğimiz takdirde sıkı bir çalışma ve takiple bunu kazandıracağız.
Birde mahallemizde cadde ve sokak aralarında temizlik sorunu var bunun içinde çalışmalarımız olacaktır.
İstasyon mahallesinde hala bitirilemeyen yollar var bu durum vatandaşlar için büyük sorun oluşturuyor ve bununda dikkatle takibini yapacağız.
“MAHALLEMİZDEN DESTEK BEKLİYORUM”
“Biz bu yola sizlere faydalı olmak için çıktık.” diyen genç muhtar adayı:
“icraatlarımızla sizlerin sevgisini kazanmak ve her şeyi sizlerle başarmak için mahallelimizden ve sevenlerimizden desteklerini bekliyorum.” Dedi.
Gökçebey İstasyon Mahallesi Muhtar Adayı;
 Erşan Adabaş
 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 4.01.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1293)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,702 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,980 | Ip Adresiniz: 44.221.81.212 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.