ADABAS,’ARTIK YENILIK ZAMANI’

2019 yerel seçimlerinde Gökçebey Istasyon Mahallesi muhtarligi için seçmen huzuruna çikacak olan genç aday Ersan Adabas, muhtarligin bir meslekten öte gönül isi oldugunu söyledi. Mahalle halkindan muhtarlik için destek bekledigini yineleyen Adabas, yenilikçi bir anlayis ile seçmenin gönlünde yer edinmeye talip oldugunu vurguladi.
Gösterdigi cesaret örnegi ile gençlere de siyasete atilma konusunda isik olan 33 yasindaki muhtar adayi, gelisen teknoloji ve medeniyet adimlarina ayak uydurarak halkin sorunlarina en hizli sekilde cevap verebilme arzusunda oldugunu ifade etti.
 “Artik Yenilik  Zamani” sloganiyla seçim çalismalarini simdiden baslatan genç muhtar adayi Adabas, insanlara faydali olmak üzere yola çiktigini ve bu yolda tüm seçmenlerden destek bekledigini söyledi.
Haber sitemize demeç veren Istasyon Mahallesi muhtar adayi Ersan Adabas, açilamasinda su ifadelere yer verdi:
“Adim attigim bu yolda, yanimda olanlari görmek beni mutlu etti.  Seçim çalismalarina yeni basladik. Önümüzde tarih olarak uzun ama siyasi arena düsünüldügünde kisa bir süre var.  Mahallemiz bizi taniyor, biliyor. Elbette ki genç olmamiz nedeniyle mahalle büyüklerimizin belli bir kismi sahsimi tanimayabilir. Allah’in izniyle kendilerini tek tek ziyaret edecegim. Halkimizin da destegi ile gönül isiyle yapilmasi gereken muhtarlik vazifesine gelebilmeyi, yine yapacagimiz basarili isler ile halkimizin gönlünde yer edinmeyi istiyorum. Dedigim gibi muhtarlik gönül isidir.
“ SORUNLARI BILIYORUZ ÇÖZÜMLERLE GELIYORUZ ”
Muhtarligin belirli sinirlari vardir, Kaymakamlik’a baglidir. Buradaki sorunlarla ilgili köprü görevi görüp takipçisi olacagiz. Ben bunlari görev olarak degil de gerçekten isteyerek yapacagim. Ben ileriye güvenle yürümek istiyorum. Ideallerim, düsüncelerim var; saglam basarak gitmek istiyorum.
Biz oturmak için degil, vatandasa, mahallemize faydali olmak için bir yola çiktik. Kenarda durmak bize yakismaz. Biz her seçim dönemi söylenen klasik sözler söylemiyoruz. Sizlerin destegiyle icraatlarimizi gerçeklestirerek verdigimiz bütün sözleri bir bir yerine getirmek istiyoruz.
Istasyon Mahallesindeki en büyük gayem, mahallemizi hak ettigi yere tasimak. Kisacasi ben, mahallenin eksigi varsa, istegi varsa bunlarin dogrultusunda çözüm odakli hareket edecegim.
Gökçebey’in Istasyon Mahallesinde dogdum ve büyüdüm 33 yildir bu mahalledeyim.  10 yildir da bu mahallede is yerim var.
Istasyon Mahallesi vatandaslarini ve çocuklugumun geçtigi mahallemi daha iyi bir yere getirmek istiyorum. Mahalle, küçük bir topluluktan olusan büyük bir aile demektir.
Bizim için her zaman aile ve saglik ön plandadir. Benim yasadigim mahallede yasayan herkes benim ailemden birisidir. Ben mahalle kültürünü bu sekilde görüyorum. Insanlarla iç içe olmak, aile olmak çok güzel bir seydir. Yasadigimiz yeri daha iyi bir hale getirmek hepimizin görevidir. Ben de Istasyon Mahallesini hak ettigi yere getirmek istiyorum. Var olan tüm sikintilari gidermek istiyorum. Bu önemli görevde mahalle halkina öncülük etmek istiyorum.
 “ KOMSUM KOMSUM PROJESI BASLATACAGIZ ”
Insanlarin evde kullanmadigi temiz giysileri, saglam oyuncaklari muhtarligimizda toplayacagiz. Daha sonra bunlari çocuk ,kadin, erkek kisacasi ihtiyaç sahiplerine dagitacagiz. Bu sayede mahallemizdeki birlik, beraberlik ve paylasma duygusunu artiracagiz. Hep birlikte daha mutlu olacagiz.
Bunun disinda mahalle sinirlari içinde çocuk parki bulunmuyor. Çocuk parki bulunmayan tek mahalle olan istasyon mahallesine seçildigimiz takdirde siki bir çalisma ve takiple bunu kazandiracagiz.
Birde mahallemizde cadde ve sokak aralarinda temizlik sorunu var bunun içinde çalismalarimiz olacaktir.
Istasyon mahallesinde hala bitirilemeyen yollar var bu durum vatandaslar için büyük sorun olusturuyor ve bununda dikkatle takibini yapacagiz.
“MAHALLEMIZDEN DESTEK BEKLIYORUM”
“Biz bu yola sizlere faydali olmak için çiktik.” diyen genç muhtar adayi:
“icraatlarimizla sizlerin sevgisini kazanmak ve her seyi sizlerle basarmak için mahallelimizden ve sevenlerimizden desteklerini bekliyorum.” Dedi.
Gökçebey Istasyon Mahallesi Muhtar Adayi;
 Ersan Adabas