Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
SARAÇ, BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZDİR

CHP Devrek Belediye Başkan  Aday adayı Songül Saraç,’ Bize düşen görev Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışımızı tüm vatandaşlarımıza ulaştırmaktır.’ Diyerek sözlerine şöyle devam etti.

CHP Devrek Belediye Başkan aday adayı Saraç,”  Değerli CHP’liler, sizlerin desteğinizi her zaman, yanımızda hissediyoruz, sizlerden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Biz bütün Devrekli vatandaşlarımızı bir ve beraber görüyoruz.

Hedefimiz Devrek’te Belediye Başkanlığını kazanmaktır. Bize düşen görev Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışımızı tüm vatandaşlarımıza ulaştırmaktır. Çok ama çok çalışacağız .  ÇÜNKÜ; BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZDİR .CHP HİZMETİN VE ÇALIŞMANIN ADRESİDİR. BİZİM SEVGİMİZ İNSAN, SEVDAMIZ TÜRKİYEDİR

Değerli Yol Arkadaşlarım

Sözünde ve sevgisinde vefalı olmak, içi-dışı, özü-sözü bir olmak, hiç tereddütsüz haklının yanında olmak benim siyasetimin temel ilkelerini oluşturur. Siyaset, asla ego tatmin yeri değildir; Siyasetin malzemesi ve muhatabı insandır ve insan merkezli siyaset yapılmalıdır. Siyaset çözüm odaklı olmalı ve halkımızın ihtiyaçları esas alınmalıdır. Bende sizlerin sözlerinizi önemsiyor; sağduyunuza sonsuz inanıyor, güveniyorum.Mevkiler de makamlar da geçicidir. Mevkiler makamlar ancak sizlere hizmet etmek içindir. En büyük ve kalıcı olan ise sizlerin gönüllerinde kazandığımız makamdır.

Ben Günü kurtarmak için değil, Devrek’in geleceğini kurmak için aday adayı oldum. Ben Cumhuriyetçi bir kadın ruhuyla, yaratıcılığı birleştirerek sizlere hizmet etmek için aday adayı oldum Sizden bana bunun fırsatını vermenizi istiyorum. Çünkü farklıyız demek istiyorsak yaptıklarımızla bunu pratikleştirip emeğimizi yaşam merkezimiz olan kentimize hizmet olarak dökmeliyiz.

Bugün Türkiye’nin 95 yıllık çınarı Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olarak, çağdaş emeğe, insana ve çevreye saygılı, yaşamaktan onur duyacağımız ve keyif alacağımız Devrek’e kavuşmak; Devrek’imizin ilk kadın belediye başkanı olma onurunu yaşamak ve yaşatmak umuduyla desteğinizi bekliyor; hepinizi en içten saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.12.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1436)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 74 | Toplam Ziyaretçi: 11,951,182 | Ip Adresiniz: 3.15.147.53 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.