SARAÇ, BELEDIYECILIK BIZIM ISIMIZDIR

CHP Devrek Belediye Baskan  Aday adayi Songül Saraç,’ Bize düsen görev Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayisimizi tüm vatandaslarimiza ulastirmaktir.’ Diyerek sözlerine söyle devam etti.

CHP Devrek Belediye Baskan aday adayi Saraç,”  Degerli CHP’liler, sizlerin desteginizi her zaman, yanimizda hissediyoruz, sizlerden aldigimiz güçle yolumuza devam ediyoruz. Biz bütün Devrekli vatandaslarimizi bir ve beraber görüyoruz.

Hedefimiz Devrek’te Belediye Baskanligini kazanmaktir. Bize düsen görev Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayisimizi tüm vatandaslarimiza ulastirmaktir. Çok ama çok çalisacagiz .  ÇÜNKÜ; BELEDIYECILIK BIZIM ISIMIZDIR .CHP HIZMETIN VE ÇALISMANIN ADRESIDIR. BIZIM SEVGIMIZ INSAN, SEVDAMIZ TÜRKIYEDIR

Degerli Yol Arkadaslarim

Sözünde ve sevgisinde vefali olmak, içi-disi, özü-sözü bir olmak, hiç tereddütsüz haklinin yaninda olmak benim siyasetimin temel ilkelerini olusturur. Siyaset, asla ego tatmin yeri degildir; Siyasetin malzemesi ve muhatabi insandir ve insan merkezli siyaset yapilmalidir. Siyaset çözüm odakli olmali ve halkimizin ihtiyaçlari esas alinmalidir. Bende sizlerin sözlerinizi önemsiyor; sagduyunuza sonsuz inaniyor, güveniyorum.Mevkiler de makamlar da geçicidir. Mevkiler makamlar ancak sizlere hizmet etmek içindir. En büyük ve kalici olan ise sizlerin gönüllerinde kazandigimiz makamdir.

Ben Günü kurtarmak için degil, Devrek’in gelecegini kurmak için aday adayi oldum. Ben Cumhuriyetçi bir kadin ruhuyla, yaraticiligi birlestirerek sizlere hizmet etmek için aday adayi oldum Sizden bana bunun firsatini vermenizi istiyorum. Çünkü farkliyiz demek istiyorsak yaptiklarimizla bunu pratiklestirip emegimizi yasam merkezimiz olan kentimize hizmet olarak dökmeliyiz.

Bugün Türkiye’nin 95 yillik çinari Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olarak, çagdas emege, insana ve çevreye saygili, yasamaktan onur duyacagimiz ve keyif alacagimiz Devrek’e kavusmak; Devrek’imizin ilk kadin belediye baskani olma onurunu yasamak ve yasatmak umuduyla desteginizi bekliyor; hepinizi en içten saygi ve sevgilerimle selamliyorum.