Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN KARADAĞ’IN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI:

Ak Parti Gökçebey  İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ,, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


Bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın sevincini ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden Başkan Karadağ”, bu mübarek Kurban Bayramı’nın, yurt içinde ve yurt dışında bulunan tüm vatandaşlara, tüm İslam dünyasına hayırlı olmasını, bereket ve huzur getirmesini, insanlığın barışına vesile olmasını Allah’tan temenni ettiğini bildirdi.


 Kurban Bayramı’nın, dostluk ve kardeşliğin, komşuluk ve muhabbetin bayramı olduğunu belirten Başkan Karadağ, “Zira bu bayramın özünde, infak etmek; yani paylaşmak, bölüşmek, dayanışma içinde olduğumuzu göstermek vardır. Kurban, birlik ve beraberlik bayramıdır. İnanıyorum ki, bu kurban bayramı da,  insanımızın yaşadığı her yerde, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı, kardeşlik ve aidiyet duygusunu daha da pekiştirecektir.
Bizim anlayışımıza göre, komşusu açken tok yatan bizden değildir. Onun için bu bayramda, bütün vatandaşlarımızdan, kendi çevrelerindeki yoksullara, kimsesizlere, yetim ve öksüzlere, ihtiyaç sahiplerine, şehit yakınlarına, gazilerimize kucak açmalarını; onlara sahip çıkmalarını özellikle istirham ediyorum. Bu vesile ile herkesin Kurban bayramını kutlar ,sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.08.2017 12:14:23  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1551)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,036 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,472 | Ip Adresiniz: 3.144.84.155 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.