BASKAN KARADAG’IN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI:

Ak Parti Gökçebey  Ilçe Baskani Hayrettin Karadag,, Kurban Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinladi.


Bir Kurban Bayrami’na daha ulasmanin sevincini ve heyecanini yasadiklarini ifade eden Baskan Karadag”, bu mübarek Kurban Bayrami’nin, yurt içinde ve yurt disinda bulunan tüm vatandaslara, tüm Islam dünyasina hayirli olmasini, bereket ve huzur getirmesini, insanligin barisina vesile olmasini Allah’tan temenni ettigini bildirdi.


 Kurban Bayrami’nin, dostluk ve kardesligin, komsuluk ve muhabbetin bayrami oldugunu belirten Baskan Karadag, “Zira bu bayramin özünde, infak etmek; yani paylasmak, bölüsmek, dayanisma içinde oldugumuzu göstermek vardir. Kurban, birlik ve beraberlik bayramidir. Inaniyorum ki, bu kurban bayrami da,  insanimizin yasadigi her yerde, aramizdaki muhabbet ve dayanismayi, kardeslik ve aidiyet duygusunu daha da pekistirecektir.
Bizim anlayisimiza göre, komsusu açken tok yatan bizden degildir. Onun için bu bayramda, bütün vatandaslarimizdan, kendi çevrelerindeki yoksullara, kimsesizlere, yetim ve öksüzlere, ihtiyaç sahiplerine, sehit yakinlarina, gazilerimize kucak açmalarini; onlara sahip çikmalarini özellikle istirham ediyorum. Bu vesile ile herkesin Kurban bayramini kutlar ,sevgi ve saygilarimi sunuyorum.”