Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN ÖZTÜRK, ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ.

Atatürk İlk Öğretim Okulu 4-E Sınıfı Öğretmeni ve Öğrencileri, Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, Katı Atık Geri Dönüşüm Kumbarası konusunda talepte bulundular.

Öğrencilerin, Katı Atık Geri Dönüşüm Kumbarası konusunda talepleri üzerine, Belediye Başkanı Vedat Öztürk,” Öncelikle Hülya Kılınç öğretmenimiz öncülüğünde 4 E sınıf öğrencilerin nezaket ziyaretlerinden çok memnun oldum. Değerli Öğretmeniz ve öğrencilerimizin katı atık geri dönüşüm kumbarası konusu üzerine belediyemizin bir çalışması hazırlığı var. Öğrencilerimizin bu konu üzerine talepleri ise bizim çalışmalarımıza hız vermemesine vesile olacaklar.

Ayrıca; öğrencilerimiz bizim geleceğimiz. Ne kadar iyi eğitim alırlarsa, ne kadar donanımlı, bilgili, ne kadar kendini geliştirmiş olursa ülkemizin geleceği de o kadar güvence altında demektir. Öğrencilerimizin bu proje ile ilgili girişimlerini taktir ederek geleceklerinde aydınlık birer nesil olmalarını temenni ederim. “ diyerek öğrencilere sıcak ve soğuk içecekler ikram etti.


*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.06.2016 12:56:22  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2069)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 209 | Toplam Ziyaretçi: 11,950,080 | Ip Adresiniz: 18.219.236.199 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.