BASKAN ÖZTÜRK, ÖGRENCILERI TEBRIK ETTI.

Atatürk Ilk Ögretim Okulu 4-E Sinifi Ögretmeni ve Ögrencileri, Belediye Baskani Vedat Öztürk’ü makaminda ziyaret ederek, Kati Atik Geri Dönüsüm Kumbarasi konusunda talepte bulundular.

Ögrencilerin, Kati Atik Geri Dönüsüm Kumbarasi konusunda talepleri üzerine, Belediye Baskani Vedat Öztürk,” Öncelikle Hülya Kilinç ögretmenimiz öncülügünde 4 E sinif ögrencilerin nezaket ziyaretlerinden çok memnun oldum. Degerli Ögretmeniz ve ögrencilerimizin kati atik geri dönüsüm kumbarasi konusu üzerine belediyemizin bir çalismasi hazirligi var. Ögrencilerimizin bu konu üzerine talepleri ise bizim çalismalarimiza hiz vermemesine vesile olacaklar.

Ayrica; ögrencilerimiz bizim gelecegimiz. Ne kadar iyi egitim alirlarsa, ne kadar donanimli, bilgili, ne kadar kendini gelistirmis olursa ülkemizin gelecegi de o kadar güvence altinda demektir. Ögrencilerimizin bu proje ile ilgili girisimlerini taktir ederek geleceklerinde aydinlik birer nesil olmalarini temenni ederim. “ diyerek ögrencilere sicak ve soguk içecekler ikram etti.


*