Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KAYMAKAM BİLGİN KÖY GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin Köy ve mahalle gezilerine devam ediyor. Kaymakam Bilgin, daire amirleriyle beraberinde Veyisoğlu Köyü’ne bağlı Kelezoğlu ve İbrahimbeyoğlu mahallesinde köy sakinleriyle bir araya geldi.

Kaymakam Bilgin’i Kelezoğlu mahallesinde, Muhtar İsmail Aydemir ve köy sakinleri karşıladı.

Veyisoğlu Köyü Dernek Başkanı Ali Rıza Yılmaztürk, Kaymakam Bilgin’e; ‘ Veyisoğlu Derneği tarafından hazırlamakta olan Kadınların ve engellerin iş gücüne ve aile bütçesine katkı bulunma konulu projesi hakkında bilgi verdi.

Köy Muhtarı İsmail Aydemir Kaymakam Bilgin’e; 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Yerel seçimlerde köy muhtarlığına seçildiğini ve o günden bugüne kadar Köy ve mahallerine yapılan hizmetler hakkından bilgi verdi.

Muhtar Aydemir,” 2014 yılında Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığından verilen malzemeleri köy sakinleriyle birlikte ‘imece usulü’ çalışarak, Kelezoğlu mahallesindeki Camii’nin istinat duvarı, Cevre düzenlemesi, morgun yapılması, köyde bulunan su depolarının içine kalebodur örülmesi, yollarımıza kilitli parke taşın döşemesi yapıldığını belirtti. Ayrıca İbrahimbeyoğlu mahallesi sakinlerinin maddi ve manevi desteleriyle Cami havlusunun içine 140 m2 kapalı çok amaçlı salon yapıldı.

Şuan köyümüzün en önemli sorunumuz kanalizasyon sistemi olmayışı, yollarımızın çok bozuk oluşudur.’ dedi.

2014 yılında Köylere Hizmet Götürme Birliğinden Veyisoğlu köyü ve mahallerine yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Kaymakam Bünyamin Bilgin,” İlçemize bağlı en yakın köy olan Veyisoğlu köyünün yollarının çok kötü olduğunu, bu yolların bu yıl ve önümüzdeki yıllarda yapacağız. Köye yapılan hizmetlerde emeği geçen herkesi kutluyorum. İbrahimbeyoğlu mahallesinde bulunan cami havlusunun içine yapılan çok amaçlı salonun güzel yapmışınız. Çok amaçlı salonun tabanına döşenmesi için kaç metre kare kalebodur ihtiyaç olduğu söyledi ve bu konuda da elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bu yıl,150 ton rotmiks bakımı, 835.m2 parke ve çöp konteynerin verileceğini” söyledi.

Kaymakam Bünyamin Bilgin Veyisoğlu Köy gezisinden memnun olduğunu belirtti.

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 20.04.2015 18:07:45  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2954)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 68 | Toplam Ziyaretçi: 11,951,176 | Ip Adresiniz: 18.217.144.32 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.