KAYMAKAM BILGIN KÖY GEZILERINE DEVAM EDIYOR

Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin Köy ve mahalle gezilerine devam ediyor. Kaymakam Bilgin, daire amirleriyle beraberinde Veyisoglu Köyü’ne bagli Kelezoglu ve Ibrahimbeyoglu mahallesinde köy sakinleriyle bir araya geldi.

Kaymakam Bilgin’i Kelezoglu mahallesinde, Muhtar Ismail Aydemir ve köy sakinleri karsiladi.

Veyisoglu Köyü Dernek Baskani Ali Riza Yilmaztürk, Kaymakam Bilgin’e; ‘ Veyisoglu Dernegi tarafindan hazirlamakta olan Kadinlarin ve engellerin is gücüne ve aile bütçesine katki bulunma konulu projesi hakkinda bilgi verdi.

Köy Muhtari Ismail Aydemir Kaymakam Bilgin’e; 30 Mart 2014 tarihinde yapilan Yerel seçimlerde köy muhtarligina seçildigini ve o günden bugüne kadar Köy ve mahallerine yapilan hizmetler hakkindan bilgi verdi.

Muhtar Aydemir,” 2014 yilinda Köylere Hizmet Götürme Birligi Baskanligindan verilen malzemeleri köy sakinleriyle birlikte ‘imece usulü’ çalisarak, Kelezoglu mahallesindeki Camii’nin istinat duvari, Cevre düzenlemesi, morgun yapilmasi, köyde bulunan su depolarinin içine kalebodur örülmesi, yollarimiza kilitli parke tasin dösemesi yapildigini belirtti. Ayrica Ibrahimbeyoglu mahallesi sakinlerinin maddi ve manevi desteleriyle Cami havlusunun içine 140 m2 kapali çok amaçli salon yapildi.

Suan köyümüzün en önemli sorunumuz kanalizasyon sistemi olmayisi, yollarimizin çok bozuk olusudur.’ dedi.

2014 yilinda Köylere Hizmet Götürme Birliginden Veyisoglu köyü ve mahallerine yapilan hizmetleri yerinde inceleyen Kaymakam Bünyamin Bilgin,” Ilçemize bagli en yakin köy olan Veyisoglu köyünün yollarinin çok kötü oldugunu, bu yollarin bu yil ve önümüzdeki yillarda yapacagiz. Köye yapilan hizmetlerde emegi geçen herkesi kutluyorum. Ibrahimbeyoglu mahallesinde bulunan cami havlusunun içine yapilan çok amaçli salonun güzel yapmisiniz. Çok amaçli salonun tabanina dösenmesi için kaç metre kare kalebodur ihtiyaç oldugu söyledi ve bu konuda da elimizden geleni yapmaya çalisacagiz. Bu yil,150 ton rotmiks bakimi, 835.m2 parke ve çöp konteynerin verilecegini” söyledi.

Kaymakam Bünyamin Bilgin Veyisoglu Köy gezisinden memnun oldugunu belirtti.

*

*

*

*

*

*

*

*