Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
MALKOÇ’TAN EKMELEDDİN’E DESTEK ÇAĞRISI

CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç genel ve yerel seçimlerde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bir nefer gibi aktif olarak çalışmasını aralıksız olarak sürdürerek CHP’nin de çatı adayı olarak tam destek verdiği Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçimi kazanabilmesi için var gücüyle çalışıyor.

ÜLKEMİZ TARİHİNİN EN KÖTÜ SÜREÇLERİNDEN BİRİNİ YAŞIYOR

10 Ağustos Pazar günü yapılacak ülkemiz ve Cumhuriyetimiz için büyük önem taşıyan vatandaşlık görevimizi yerine getireceğiz. Her seçim ve kullanılan her oy muhakkak ki çok önemlidir ama dünyanın ve ülkenin hızlı değişim dönemlerinde yapılan seçimler daha da çok önem kazanır. İlk defa halkımızın doğrudan kendi oylarıyla Cumhurbaşkanını seçeceği bu seçimde Türkiye Cumhuriyetinin devamlılığına, çocuklarımızın geleceğine sahip çıkmak için adeta bir dönüm noktasıdır” diyen Songül Malkoç, “ Ülkemiz, tarihinin en kötü süreçlerinden birini yaşamaktadır. Bağımsız yargı siyasallaşmış, halkımız özgürce düşüncelerini ifade edemez duruma gelmiştir. Mevcut iktidar insanları üretemeyen, üreten kesimi de cezalandıran bir anlayış sergilemektedir. Devletin kurumları birbiriyle çatışırken, çözüm üretmek yerine sorun üreten kurumlar haline getirilmiştir. Ekonomik büyüme yalanıyla halkımızı kandırılırken ülke iflas noktasına gelmiştir. Sanayicimiz, esnafımız, çiftçimiz çaresizlik içerisinde bırakılmıştır. Komşularımızla ilişkilerimiz bozulmuş; dış politikamız dibe vurmuştur. Ülkemizi 12 seneden beri yöneten bu yönetim anlayışının memleketimizi getirdiği durum bu haldedir. Bugün bu yönetim anlayışının başı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’da Cumhurbaşkanı adayıdır”

EKMELEDDİN İHSANOĞLU’NUN CUMHURBAŞKANI SEÇİLECEĞİNE YÜREKTEN İNANIYORUM

“Erdoğan’ın karşısında, ülke menfaatleri doğrultusunda etle tırnak gibi olmuş , Cumhuriyetin ve demokrasinin çimentosu demiri konumunda; bu vatanın toprağına , bayrağına geleceğine bağlı Ülkemizin köklü partilerinin, aynı yürekle, aynı birlik ve beraberlikle desteklediği Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu da Türkiye’nin adayı olarak meydanlara çıkmıştır. Ülkemizin içinde bulunduğu gerilimin düşürülmesi için bu konuda atılacak en önemli adımında, tecrübesi, vizyonu, uzlaşmacı kişiliği, sevgi ve saygıya önem vermesi, çok farklı siyasi görüşlerin ortak adayı olması ile 10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi olacağına, bende yürekten inanıyorum. Her gün bir olumsuzluğun, haksızlığın, hukuksuzluğun ve yolsuzluğun yaşandığı bir Türkiye için değil, huzura ve barışa kavuşmuş bir Türkiye için, Ekmeleddin İhsanoğlu diyoruz ve onun için sizlerden destek istiyoruz.”

30 MART’TA BİZE SAHİP ÇIKTINIZ DESTEĞİNİZİ ARTIRARAK BEKLİYORUZ

30 Martta önce Devrek dedik bizlere sahip çıktınız oy patlaması yaptık; ama kazanamadık. Bugün Önce Türkiye diyoruz ve bize vermiş olduğunuz desteği daha da artırmanızı istiyoruz. Çünkü bu ülke bizim; hepimizin. Bizler bu bilinçle ve aynı inançla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kadın Kollarımızla Birlikte Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yakup Akkaya, DSP Genel Başkanı Mazlum Türker ve Zonguldak Milletvekillerimizin katılarak bizleri onurlandırdığı Zonguldak’ta ki seçim bürosu açılışımıza hazır bulunduk. Kendilerine verdikleri destek için buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine örgütümüzle beraber yaptığımız çalışmalara destek vermek amacıyla ilçemize gelen Eski Bakanlarımızdan Sayın Hasan Gemici ve 22. Dönem Milletvekilimiz Sayın Harun Akın’a da teşekkürü bir borç biliriz”

PARTİ GÖNÜLDAŞLARI SORUMLULUK ALMIŞ GÜZEL İNSANLARDIR

Parti gönüldaşları bu milletin sorumluluk almış güzel insanlarıdır. Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu İçin yaptığımız çağrı onlar içinde geçerlidir. Çünkü bugün Birlik ve beraberlik içinde, kişisel hırsların ve nefsimizin esiri olmadan hareket etmeliyiz. Zaman makam, mevki ve nefis yapma zamanı değildir. Önce Türkiye diyebildiğimiz anda, üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur. Bu anlamda Tüm halkımızın desteğini bekliyor hepinize saygılar sunuyoruz

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 8.08.2014 03:55:47  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2339)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 640 | Toplam Ziyaretçi: 11,950,511 | Ip Adresiniz: 3.14.253.221 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.