MALKOÇ’TAN EKMELEDDIN’E DESTEK ÇAGRISI

CHP Devrek Belediye Baskan Adayi Songül Malkoç genel ve yerel seçimlerde oldugu gibi Cumhurbaskanligi seçimlerinde de bir nefer gibi aktif olarak çalismasini araliksiz olarak sürdürerek CHP’nin de çati adayi olarak tam destek verdigi Cumhurbaskani Adayi Prof. Dr Ekmeleddin Ihsanoglu’nun seçimi kazanabilmesi için var gücüyle çalisiyor.

ÜLKEMIZ TARIHININ EN KÖTÜ SÜREÇLERINDEN BIRINI YASIYOR

10 Agustos Pazar günü yapilacak ülkemiz ve Cumhuriyetimiz için büyük önem tasiyan vatandaslik görevimizi yerine getirecegiz. Her seçim ve kullanilan her oy muhakkak ki çok önemlidir ama dünyanin ve ülkenin hizli degisim dönemlerinde yapilan seçimler daha da çok önem kazanir. Ilk defa halkimizin dogrudan kendi oylariyla Cumhurbaskanini seçecegi bu seçimde Türkiye Cumhuriyetinin devamliligina, çocuklarimizin gelecegine sahip çikmak için adeta bir dönüm noktasidir” diyen Songül Malkoç, “ Ülkemiz, tarihinin en kötü süreçlerinden birini yasamaktadir. Bagimsiz yargi siyasallasmis, halkimiz özgürce düsüncelerini ifade edemez duruma gelmistir. Mevcut iktidar insanlari üretemeyen, üreten kesimi de cezalandiran bir anlayis sergilemektedir. Devletin kurumlari birbiriyle çatisirken, çözüm üretmek yerine sorun üreten kurumlar haline getirilmistir. Ekonomik büyüme yalaniyla halkimizi kandirilirken ülke iflas noktasina gelmistir. Sanayicimiz, esnafimiz, çiftçimiz çaresizlik içerisinde birakilmistir. Komsularimizla iliskilerimiz bozulmus; dis politikamiz dibe vurmustur. Ülkemizi 12 seneden beri yöneten bu yönetim anlayisinin memleketimizi getirdigi durum bu haldedir. Bugün bu yönetim anlayisinin basi Basbakan Recep Tayyip Erdogan’da Cumhurbaskani adayidir”

EKMELEDDIN IHSANOGLU’NUN CUMHURBASKANI SEÇILECEGINE YÜREKTEN INANIYORUM

“Erdogan’in karsisinda, ülke menfaatleri dogrultusunda etle tirnak gibi olmus , Cumhuriyetin ve demokrasinin çimentosu demiri konumunda; bu vatanin topragina , bayragina gelecegine bagli Ülkemizin köklü partilerinin, ayni yürekle, ayni birlik ve beraberlikle destekledigi Sayin Ekmeleddin Ihsanoglu da Türkiye’nin adayi olarak meydanlara çikmistir. Ülkemizin içinde bulundugu gerilimin düsürülmesi için bu konuda atilacak en önemli adiminda, tecrübesi, vizyonu, uzlasmaci kisiligi, sevgi ve saygiya önem vermesi, çok farkli siyasi görüslerin ortak adayi olmasi ile 10 Agustosta yapilacak olan Cumhurbaskanligi seçiminde Prof. Dr. Ekmeleddin Ihsanoglu’nun Cumhurbaskani seçilmesi olacagina, bende yürekten inaniyorum. Her gün bir olumsuzlugun, haksizligin, hukuksuzlugun ve yolsuzlugun yasandigi bir Türkiye için degil, huzura ve barisa kavusmus bir Türkiye için, Ekmeleddin Ihsanoglu diyoruz ve onun için sizlerden destek istiyoruz.”

30 MART’TA BIZE SAHIP ÇIKTINIZ DESTEGINIZI ARTIRARAK BEKLIYORUZ

30 Martta önce Devrek dedik bizlere sahip çiktiniz oy patlamasi yaptik; ama kazanamadik. Bugün Önce Türkiye diyoruz ve bize vermis oldugunuz destegi daha da artirmanizi istiyoruz. Çünkü bu ülke bizim; hepimizin. Bizler bu bilinçle ve ayni inançla çalismalarimiza devam ediyoruz. Kadin Kollarimizla Birlikte Genel Baskan Yardimcimiz Sayin Yakup Akkaya, DSP Genel Baskani Mazlum Türker ve Zonguldak Milletvekillerimizin katilarak bizleri onurlandirdigi Zonguldak’ta ki seçim bürosu açilisimiza hazir bulunduk. Kendilerine verdikleri destek için buradan sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. Yine örgütümüzle beraber yaptigimiz çalismalara destek vermek amaciyla ilçemize gelen Eski Bakanlarimizdan Sayin Hasan Gemici ve 22. Dönem Milletvekilimiz Sayin Harun Akin’a da tesekkürü bir borç biliriz”

PARTI GÖNÜLDASLARI SORUMLULUK ALMIS GÜZEL INSANLARDIR

Parti gönüldaslari bu milletin sorumluluk almis güzel insanlaridir. Sayin Ekmeleddin Ihsanoglu Için yaptigimiz çagri onlar içinde geçerlidir. Çünkü bugün Birlik ve beraberlik içinde, kisisel hirslarin ve nefsimizin esiri olmadan hareket etmeliyiz. Zaman makam, mevki ve nefis yapma zamani degildir. Önce Türkiye diyebildigimiz anda, üstesinden gelemeyecegimiz zorluk yoktur. Bu anlamda Tüm halkimizin destegini bekliyor hepinize saygilar sunuyoruz