Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’DE ÖZTÜRK DÖNEMİ

Mahalli İdareler Yerel Seçimleri'nde Ak Parti’den Gökçebey Belediye Başkanı seçilen Vedat Öztürk, Belediye hizmet binasının önünde düzenlenen törenle görevine başladı.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk yaptığı konuşmasında;” 29 Mart’ta yaptığımız miting konuşmasında belirttiğim gibi seçim süreci bitmiştir. Bana oy veren veya vermeyen bütün herkesin belediye başkanıyım. Gökçebey halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Çünkü Gökçebey’de oy kullanan iki seçmenden biri bizlere destek vermiştir.

Hatırlarsanız son konuşmamda’ Gökçebey 30 Mart’ta ya karanlığa ya da aydınlığa kavuşacak’ demiştim. Ve bugün aydınlık günüdür.

İlk işimiz söz verdiğimiz projeleri sırayla hayata geçireceğiz. Aynı zamanda seçimde dağıttığımız broşürdeki projeleri yapıp yapmadığımızı önüme atarak sormak için 5 yılı beklediğinizi biliyorum ve korkuyorum. Bu kapı 24 saat açık olacak ve beni belediye başkanı olarak değil hizmetkârınız olarak görmenizi istiyorum. Pazartesi gününden itibaren herkes birbirini kucaklasın ve bu ilçeyi beraberce layık olduğu güzellikteki hizmete kavuşturalım. Başkanlık makamı gelip geçici bir görevdir. Bugüne kadar hizmet edip, aramızdan ayrılanlara Allah'tan rahmet, yaşayanlara da sahlıklı bir ömür diliyorum. “dedi.

Daha sonra Rasim Temel tarafından dua okunan duanın ardından Belediye önünde kurban kesildi. Başkan Öztürk yenilenen makam koltuğuna ilk kez oturarak makamında misafirlerini ağırladı.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.04.2014 08:08:33  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (4418)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 879 | Toplam Ziyaretçi: 11,950,750 | Ip Adresiniz: 3.145.16.90 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.