GÖKÇEBEY’DE ÖZTÜRK DÖNEMI

Mahalli Idareler Yerel Seçimleri'nde Ak Parti’den Gökçebey Belediye Baskani seçilen Vedat Öztürk, Belediye hizmet binasinin önünde düzenlenen törenle görevine basladi.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk yaptigi konusmasinda;” 29 Mart’ta yaptigimiz miting konusmasinda belirttigim gibi seçim süreci bitmistir. Bana oy veren veya vermeyen bütün herkesin belediye baskaniyim. Gökçebey halkina sonsuz sükranlarimi sunuyorum. Çünkü Gökçebey’de oy kullanan iki seçmenden biri bizlere destek vermistir.

Hatirlarsaniz son konusmamda’ Gökçebey 30 Mart’ta ya karanliga ya da aydinliga kavusacak’ demistim. Ve bugün aydinlik günüdür.

Ilk isimiz söz verdigimiz projeleri sirayla hayata geçirecegiz. Ayni zamanda seçimde dagittigimiz brosürdeki projeleri yapip yapmadigimizi önüme atarak sormak için 5 yili beklediginizi biliyorum ve korkuyorum. Bu kapi 24 saat açik olacak ve beni belediye baskani olarak degil hizmetkâriniz olarak görmenizi istiyorum. Pazartesi gününden itibaren herkes birbirini kucaklasin ve bu ilçeyi beraberce layik oldugu güzellikteki hizmete kavusturalim. Baskanlik makami gelip geçici bir görevdir. Bugüne kadar hizmet edip, aramizdan ayrilanlara Allah'tan rahmet, yasayanlara da sahlikli bir ömür diliyorum. “dedi.

Daha sonra Rasim Temel tarafindan dua okunan duanin ardindan Belediye önünde kurban kesildi. Baskan Öztürk yenilenen makam koltuguna ilk kez oturarak makaminda misafirlerini agirladi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*