IYI PARTI GÖKÇEBEY’DE 5. YILINI KUTLADI

IYI Parti 5. Yilini Gökçebey Cumhuriyet meydanindaki  Atatürk Aniti’nda çelenk töreni programi gerçeklestirildi.  

Meral Aksener’in genel baskanligindan 2017 yilindan kurulan Iyi Parti, 5. yil yasini kutluyor. Iyi Parti Gökçebey ilçe  Teskilati ise 5. yildönümünü sebebiyle Cumhuriyet meydanindaki Atatürk anitina çelenk birakma programi gerçeklestirdi.

Iyi Parti’nin 5. yil dönümü sebebiyle düzenlenen çelenk birakma programina, Iyi Parti Ilçe Baskani Ismail Demirbas, Belediye Baskani Vedat Öztürk ve  çok sayida parti üyesi katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan ilçe Baskani Ismail DEMIRBAS’ in çelenk sunumu yapti.

Günün anlam içeren konusmayi Ilçe Baskani Ismail Demirbas yapti.

Baskan Demirbas konusmasina;’Türkiye’nin cesur insanlari ve kiymetli yol arkadaslarim.’diyerek basladi ve sözlerine söyle devam etti.

“Buraya gelerek bizleri sereflendiren, siz degerli dava arkadaslarim; Hos geldiniz, sefalar getirdiniz!

 “IYI Parti bundan 5 yil önce 25 Ekim 2017'de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulus felsefesine uygun olarak 21. Yüzyila ekonomisi saglam, birlik ve beraberlik ruhundan uzaklasmamis, kuvvetler ayriligina dayanan parlamenter demokrasiyi tekrar tesis etmek, Türk milletini hak ettigi özgür ve adil politikalari yasama geçirmek amaciyla kurulmustur.

 

Geçtigimiz 5 yilda ülkemizin önemli kazanimlar elde etmesini saglarken , Milletimizin umut olarak görüp bizi çagirdigi bu günlere ciddi mücadeleler vererek geldik.

 

 Önümüzdeki yillarda da kurulus amaçlarimizi gerçeklestirmek, Türkiye Cumhuriyeti'ni çagdas, adil ve huzurlu bir seviyeye tasimak için inanç ve kararlilikla bütün IYI Parti kadrolari olarak Genel Baskanimiz sayin Meral Aksener'in liderliginde mücadele verecektir.

 

Her geçen gün büyüyüp güçlenen partimiz dün oldugu gibi bugün de türlü engellemeleri ve güçlügü asip cesaret ve kararlilikla bu ülkenin aydinliga çikmasina öncülük edecektir.

 

Bundan kimsenin süphesi olmasin.” IYI partimizin kurulusundan bugüne kadar emegi geçen tüm dava arkadaslarimiza buradan tesekkür ediyorum .

 

IYI Partimizin 5 inci kurulus yilini  kutluyor saygilarimi sunuyorum .” dedi.