CHP Genel Baskan Yardimcisi Akin, Baskan Kantarci’yi makaminda ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Enerji ve Altyapidan sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Ahmet Akin, Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtas ve Deniz Yavuzyilmaz’la birlikte Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci’yi  makaminda ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Enerji ve Altyapidan sorumlu Genel Baskan Yardimcisi ve Balikesir Milletvekili Ahmet Akin, 22. Türkiye Uluslararasi Kömür Kongresi’ne katilmak için geldigi Zonguldak’ta  Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci’yi makaminda  ziyaret etti.

 Belediye Baskanimiz Bülent Kantarci, yaninda Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtas, Deniz Yavuzyilmaz, CHP Zonguldak Il Baskani Murat Pulat, Persembe Belediye Baskani Ismail Inam, Saltukova Belediye Baskani Alim Genç, CHP Zonguldak Il Kadin Kollari Baskani Merve Kir, CHP Çaycuma Ilçe Baskani Seref Köktürk, Ilçe Kadin Kollari Baskani Senem Agziküçük ve bazi il, ilçe yöneticileriyle gelen Ahmet Akin’i makaminda agirladi.

Konuklarina  belediye hizmetleri hakkinda bilgilendiren Baskan Kantarci, Atatürk Spor Merkezi’ni de gezdirdi. Basta yüzme havuzu olmak üzere tesisin tüm ünitelerini gezen CHP heyeti son derece güzel bulduklari tesis için emegi geçenlere tesekkür etti ve Baskan Kantarci’ya basarili çalismalarinin devamini diledi.