Baskan Kodaman’dan,Miraç Kandili mesaji

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Erkan Soner Kodaman, Miraç Kandilini tebrik ederek, bu mübarek gecenin tüm insanliga hayirlar getirmesi temennisinde bulundu.

Baskan Kodaman mesajinda;” Böylesine mukaddes bir gecenin; millet olarak, ülke olarak kenetlenmeye, birlik, beraberlik, huzur ve kardeslik içinde yasamaya, aydinlik yarinlara el ele, kol kola ve omuz omuza hep birlikte yürümeye vesile olmasi, en büyük arzumuz ve niyazimizdir. Ümit ediyoruz ki; bu mübarek gece, insanimizin gönlünde bu yönde bir cosku olusturacaktir. Bu vesile ile Miraç degerlerinin tüm insanligin hayrina vesile olmasini, yükselis ve yücelisimizin nefislerimizden baslayarak dalga dalga toplumun her kesimini kusatmasini, insanligin ortak huzurunu tehdit eden terör, siddet, savas ve düsmanligin yerini baris ve huzura birakmasini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düsüncelerle Miraç Kandil’inin Âlemi Islam’in birligi, dirligi ve beraberligine; insanligin selameti, huzur, baris ve mutluluguna vesile olmasini temenni ediyor, Gökçebey’li  hemserilerime en kalbi duygularimla selam ve muhabbetlerimi iletiyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum.”