AYDA CINOKUR’UN HUKUK BÜROSU AÇILDI

Belediye Baskanimiz Vedat Öztürk, belediyemiz Spor Isleri Müdürü Muammer Cinokur ve Atatürk Ilkögretim Okulu ögretmenlerimizden Gülber Cinokur’ un kizi Ayda Cinokur’ un Hukuk bürosu’nun açilis  kurdelesini Gökçebey Kaymakami Ömer Övünç Kosansu, Belediye Baskani Vedat Öztürk ve Zonguldak Baro Baskani Türker Kapkaç kesti.

Açilisa; Gökçebey Kaymakami Ömer Övünç Kosansu, Belediye Baskani Vedat Öztürk ve Zonguldak Baro Baskani Türker Kapkaç, Belediye personeli, ilçe esnaflari, Ögretmenler ve çok sayida avukatlar katildi.

Av. Ayda Cinokur,”Yasalara ve mesleki etik degerlere saygili davranarak, güven ortami içerisinde temsil ettigimiz kisi ve kurumlarin haklarini korumaya çalisacagim. Islerimi seffaflik ve güven ortaminda yürütecegim. Güvenilirlikten asla taviz vermeyecegim. ‘Her davanin kazanilmasi gibi bir olasiligin olmadigi ancak herkesin hukuki temsile ihtiyaç duydugu’ bilinci ile hareket edecegim. Ve bu mutlu günümü gelerek paylasan Ilçemizin degerli Kaymakami Sayin Ömer Övünç Kosansu’ya,  Belediye Baskanimiz Sayin Vedat Öztürk’e, Zonguldak Baro Baskanimiz Sayin Türker Kapkaç’a,  Meslektaslarima, ilçe esnafimiza ve degerli ögretmenlerimize, çok tesekkür ediyorum."dedi.

Biz de, Av. Ayda Cinokur'un açtiginiz bu hukuk bürosunda, hak ve adalet arayisinizda yolunuz açik olsun. Hayirli ve ugurlu olsun