BASKAN ÖZTÜRK, MAHALLE MUHTARLARIYLA TOPLANTI YAPTI

Gökçebey Belediye Baskani Vedat ÖZTÜRK, mahalle muhtarlari ile bir araya gelerek, muhtarlarin sorun, istek ve dileklerini dinledi.

Belediye Baskanlik makaminda gerçeklestirilen muhtarlar toplantisinda, mahallelerde sürdürülen belediye hizmetleri de ele alindi.

Belediye Baskani Vedat ÖZTÜRK, mahalle muhtarlarinin belediye hizmetlerinin halka ulastirilmasi yönünde oldukça önemli bir misyon üstlendigini dile getirerek, 2014 yilinda göreve geldikten sonra sik sik muhtarlarla bir araya gelmenin sevincini yasadigini ifade etti.

Belediye imkânlariyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabasi içerisinde olduklarini söyleyen Baskan  ÖZTÜRK , mahalle muhtarlarinin getirilen bu hizmetlerde aksayan yönleri de bizzat kendisine ulastirmak suretiyle verilen çalismalarin daha nitelikli hale gelmesini de sagladiklarini belirtti.

ÖZTÜRK, “ Mahalle muhtarlarimiz belediyemizin ayrilmaz bir parçasi. Halkimizin yasadigi mahallerde ortaya çikan sorunlari muhtarlardan bizzat ögrenmek, islerimizi oldukça kolaylastiriyor. Belediye-muhtar isbirliginin sehrimizde oldukça önemsendigini de gözlemliyorum. Bizlerin mahallelerdeki birer temsilcimiz konumundaki muhtar arkadaslarimizin hepsine tesekkür ediyorum.” Dedi.