Bu dügün çok konusulur

Gökçebey’de Cumartesi aksami muhtesem bir dügüne sahne oldu. Bir süredir nisanli olan Aylin Yigit ve Oguzhan Yilmaz yüzlerce davetlinin katildigi ve her detayin düsünüldügü bir dügün ile evliler kervanina katildi.

Çaycuma’li sevilen ve sayilan gurbetçilerimizden Döndü- Engin Yigit kizi Aylin ile Gökçebey’in sevilen ve sayilan ailelerinden Gülhan –Isa Yilmaz oglu Oguzhan, uzun süre unutulmayacak bir dügün ile evlendi.  100.yil. Ecopark'in dügün salonunda hazirlik yapildi. Özel olarak hazirlanan yemek ve içecek menüsü, davetliler tarafindan tam not aldi.

Döndü- Engin Yigit ve Gülhan –Isa Yilmaz aileleri dügünün basindan sonuna kadar dügüne gelen davetlilerle yakinen ilgilendiler.

Dügüne; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, S.S Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Ali Çetin,   Bakacakkadi Belediye Baskani  Oktay Albuz, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Erkan Soner Kodaman, CHP Gökçebey Ilçe Baskan Adayi ve Belediye Meclis Üyesi Ali Riza Yilmaztürk,  Mustafa Uyan, CHP Zonguldak Il Genel Meclis Üyesi Hasan Tülübas,  CHP Gökçebey Ilçe Baskan Adayi Av. Cengiz Kuyumcu,  Av. Ümit Aydemir ve esi Derya Aydemir,  Yilmaz Bayramusta  ve esi Zeynep Bayramusta,  Ender Aydemir ve esi Sare Aydemir, Zeki Basoglu ve esi Nese  Yaslikaya Basoglu,  Bir önceki dönem Gökçebey’in basarili Ilçe Milli Egitim Müdürü  Fazil Aytas, Kadir Arabaci,  Aydin Arabaci, Selami Akkaya,  Ercan Durdubas, Çarsi Mahallesi Muhtari Aydin Kayabas’in yani sira çok sayida davetliler katildi.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk  ve Bakacakkadi Belediye Baskani  Oktay Albuz, Aylin ile Oguzhan çiftine hediyelerini vererek ömür boyu mutluluklar dilediler.

Yine Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes yogun programi nedeniyle katilamadi ama , Aylin ile Oguzhan’a hediyelerini göndererek, ömür boyu mutluluklar  diledi.

Dügün pastasi kesilerek davetlilere ikram edildi.

Yine, Aylin ve Oguzhan genç çiftin dügününe gelen davetliler hediyelerini, bir bir vererek bu mutlu gününde yalniz birakmadilar.

Devrek Gelisim orkestrasinin birbirinden güzel çaldigi dans müzigi ve oyun havalariyla Aylin ile Oguzhan genç çiftin bu mutlu gününe katilan davetli misafirler saatlerce doyasiya eglendiler.

Bizde, Yigit ve Yilmaz ailelerine hayirli olsun der, Aylin & Oguzhan genç çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.