GÖKÇEBEY BÜYÜK BIR AILEDIR.

Gökçebey büyük bir ailedir. Siyasetçilerimiz, resmi kurum ve kuruluslarimizin amir ve müdürleri, sivil toplum kuruluslarimiz, oda ve derneklerimiz, muhtarlarimiz ile bir ve beraberdir. Bu büyük ailenin en büyük parçasi ise halktir.

 

Makam ve mevkiler halka hizmet etmek için vardir. Bunun içinde katilimciliga, ortak akila ve istisareye her zaman ihtiyaç vardir.

 

Gökçebey’in temel sorunlari ve bu sorunlarinin çözümü adina Ilçe Kaymakami, Belediye Baskani, Daire Amirleri, Siyasi partilerin ilçe temsilcileri, Oda ve Dernek baskanlari, muhtarlar ve ilçe sakinlerinin katilimiyla Halk toplantisi düzenlenebilir.

Düzenlenecek halk toplantisinda, Ilçeye yapilan ve yapilacak hizmetler gündeme alinarak degerlendirilebilinir.

 

Yine, Ilçe halkinin fikirleri dinlenebilinir ve beklentileri degerlendirilerek ortak akilla hareket ederek çözüm noktasinda istikrarli kararlar alinabilinir.

 

Dedik ya; Gökçebey büyük bir ailedir. Bu ailenin önce sagligi, huzuru ve mutlulugu adina Kaymakamlik öncülügünde en az ayda bir kez olmak üzere halk toplantisi yapilabilir. Yapilacak toplantilar sayesinde de ilçe de vatandaslarin beseri iliskileri artarak birlik ve beraberligin daha da kuvvetlenecegine inaniyorum...