Baskan Gebes’in 23 Nisan Kutlama Mesaji

Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açilisinin 101.Yili ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayrami kutlamalari dolayisiyla bir kutlama mesaji yayinladi.

Baskan Gebes mesajinda ; ”23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin 101. Yil dönümünü koronavirüs salgini dolayisiyla biraz buruk ama gururla kutluyoruz. Türk milletinin ruhunda olan bagimsiz yasama iradesi ve vatan sevgisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin dogmasini saglamistir. Çocuklarimizin ulusal bagimsizligin teminati oldugunu her firsatta dile getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünyanin hiçbir ülkesinde yapilmayani yaparak, Millet Meclisinin açildigi günü çocuklarimiza bayram olarak armagan etmistir.”

Ayni zamanda bugün “Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir” denildigi gündür. Bugün, millet iradesinin temellerinin atildigi, Mustafa Kemal’in çocuklarimiza çocuk bayramindan daha önemli olan Egemenlik ve Demokrasi kavramlarini armagan ettigi gündür. Bizler de böylesine önemli bir günü, birlik ve beraberlik ile taçlandirmali, çocuklarimiza milli ve manevi degerleri asilamaliyiz.

Bu duygu ve düsünceler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 101.yilini en içten dileklerimle kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari basta olmak üzere aziz sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyorum. Saygi ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.