CHP’DE KIM YALAN SÖYLÜYOR?

CHP Zonguldak Il Baskani Murat Pulat mi?

Bakacakkadi Belediye Baskani Oktay Albuz mu?

Belediye Meclis Üyesi Nermin Bozakli mi?

CHP Gökçebey Ilçe Yönetimin yeni seçtigi Ilçe Baskani Mustafa Uyan mi?

***

CHP Gökçebey Ilçe delege seçimlerinde delege seçilemeyen, Yapilan ilçe baskanlik seçimlerde yine yönetimde yerini alamayan ve CHP Eski Zonguldak  Milletvekili Serafettin Turpcu sayesinde CHP Il Yönetim kurulu listesine giren Hayri Türköz’ün yaptigi her sey CHP’ye zarar veriyor…

Su günlerde ilçenin her yerinde ‘ben ne dersem o olacak’ diye siyaset yapan Hayri Türköz’ün bu kadar gücü varsa gelsin CHP Ilçe Baskani olsun da, bakalim arkasindan kaç kisi yürüyor???

Türköz, su günlerde Sadi Uyar’i ilçe baskani yapmak için elinden geleni yapiyor.

Bay Hayri Türköz Sadi Uyar’i çok seviyormussssta neden yapilan ilçe kongresinde destegini vermedi!...

Veremezdi…

Çünkü,  Parti içinde sevilen sayilan biri olsaydi  kendisi delege seçilirdi...

***

Gelelim asil meseleye…

CHP Il Baskani Murat Polat, Belediye Meclis Üyesi Nermin Bozakli ile telefon görüsmesi yapti mi? Yapti ise, Murat Merdivan’in istifasini onaylandigini söyledi mi?

Yine, Il Baskani Sayin Polat, Bakacakkadi Belediye Baskani Oktay Albuz’a ‘Gökçebey Ilçe Yönetim kurulunu görevden almadim.’ Diye söyledi mi? Söylemedi mi?

Bunun üzerine CHP Gökçebey Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri yaptigi toplantida oy birligiyle Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uyan’i ilçe baskani olarak belirlemis ve bu karari Il Yönetimine göndermisler.

Mustafa Uyan ise;” Biz il baskaninin sözü dogrultusunda hareket ettik. Parti tüzügüne aykiri hareket etmedik. Basindan ögrendik ki kayyum atamasi yapacakmis. Kayyum atamasi için bir durum yok. Yönetim kurulu kararini da posta yolu ile genel merkezimize yolladik.” Dedi.

***

CHP Zonguldak Il Baskani Murat Polat’in bu konuda yaptigi açiklama:” Ilçe Baskani Murat Merdivan’in istifasini genel merkezimiz henüz onaylamadi. Istifasi onaylandiktan sonra yeni bir seçim yapilacak ve bu sekilde ilçe baskani seçilecek. Gökçebey Ilçe Baskani halen Murat Merdivan’dir. Ilçede arkadaslarimiz kendi aralarinda bir seçim yapmislar ama bu seçimin hiçbir sekilde geçerliligi yok” demis…

Peki kim yalan söylüyor???

Il Baskani Murat Pulat mi?

Bakacakkadi Belediye Baskani Oktay Albuz mu?

Belediye Meclis Üyesi Nermin Bozakli mi?

CHP Gökçebey Ilçe Yönetimin yeni seçtigi Ilçe Baskani Mustafa Uyan mi?

***

Bu sekilde CHP’ye zarar veriyorsunuz…

Yarin seçim olsa saha da çalisacak adam bulamazsiniz…

Gökçebey Hayri Türköz’e kaldi ise…

Eyvahhhh CHP’ye…