Baskan Kodaman’in Yeni Yil Kutlama Mesaji

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Erkan Soner Kodaman, Yeni yil kutlama mesaji yayimladi.

Baskan Kodaman mesajinda;” 2021 yilinin tüm Dünya ya basta saglik getirmesini Cenabi Allah niyaz ediyoruz. 2020 yili tüm insanlik için derslerle dolu çok zor imtihanlarla geride kalirken 2021 yilina umutla bakiyoruz. Hayatimizin en önemli olgusu saglikli günlere kavusmaya tedbirleri elden birakmaz isek çok yakiniz.

Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaskanimiz dünya lideri Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan öncülügünde önce insan anlayisiyla her zaman oldugu gibi 2020 yilinda da haksizligin ve zulmün karsisinda durdu. Gerek diplomatik girisimleri ile gerekse de Türk Silahli Kuvvetlerimiz "in tüm dünyayi hayran birakan basarilariyla mazlumlarin yaninda oldu. Türkiye, tüm dünyanin sessizlige gömüldügü zamanlarda hakkin sesi oldu. Basta Islam dünyasi olmak üzere kanin ve gözyasinin hakim oldugu her yerde, yaralara merhem oldu.

Pandemi süreci tüm Dünya ya bir kez daha eski Türkiye’nin yerini güçlü bir ülkenin aldigini gördü. Sözde büyük ülkeler virüs karsisinda diz çökerken güçlü AK Parti vizyonunu her alanda atilan adimlarla milletimizi magdur etmedi. Inaniyoruz ki 2021 yilinda yeniden kucaklasacagiz. Daha büyük yatirimlara gelisimlere güçlü yarinlara emin adimlarla kosacagiz.

Bu duygu ve düsüncelerle yeni umutlar ve heyecanlarla karsiladigimiz 2021 yilinin ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanliga basta saglik, baris, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyoruz. Gökçebey’li hemserilerimizin ve tüm vatandaslarimizin yeni yilini kutluyor, selam ve saygilarimizi sunuyoruz. Hayatini kaybeden vatandaslarimiza, Sehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabirlar diliyoruz. Tedbirleri elden birakmayalim maske mesafe ve hijyen kurallarina riayet edelim. Unutmayalim ki alinan tüm tedbirler sagligimiz için özledigimiz günlere çabucak kavusmak içindir. Bu vesileyle bu sürecin kahramani saglik çalisanlarimiza ayrica tesekkürü bir borç biliyor, yeni yillarini kutluyoruz.