AGUSTO DERESI VE TOKI ARKASINDAKI FOSEPTIGIN KURUTULMASI

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Erkan Soner Kodaman, Agusto deresi ve Toki evleri arkasindaki Fosseptik goletinin kurultulmasi konusunda bir yazili açiklama yapti.

Baskan Kodaman açiklamasinda;” Saygi degerli Gökçebey’li hemserilerim Ilçe baskanligi göreve geldigimiz günden beri önümüze gelen problemlerden bir tanesi olan Çay Mahallemizde bulunan Agusto deresi temizligi ve 1. Etap Toki arkasinda bulunan fosseptik göletinin kurutulmasi konusunda çözüm bulunmasi.

Ilk günden beri konu hakkinda gerek Ankara’daki temaslarimiz gerek DSI bölge müdürlügündeki temaslarimiz gerekse ilimiz nezdinde yaptigimiz temaslarla bugün sonuca ulasmanin mutlulugunu yasiyoruz.

Bugün DSI Bölge Santiye Sefi Hikmet Bey ile çalisma yapilacak yerleri dolasarak yapilmasi gerekenler ile ilgili fikir alis verisinde bulunduk. Sunun müjdesini buradan büyük gurur ve onurla veriyorum Yarin sabahtan itibaren Uzunahmetler sinirinda bulunan Agusto deresi barajindan baslayarak ilçemiz çay mahallesinden geçerek filyos irmagina kadar ulasan derenin içi tamamen temizlenecek ve ayrica Toki arkasinda bulunan Foseptik Göleti temizligi yapilacak ve Toki sakinlerimiz ve ilçemiz bi yüz karasindan kurtulacaktir.

Bu çalismalarimizda Bizlere ilk günden beri desteklerini esirgemeyen çok degerli Ak Parti Zonguldak Milletvekillerimiz, Il Baskanimiz, DSI Bölge Müdürümüz ve Nezdinde Tüm DSI personeli ve Her zaman yanimda olan Il Genel Meclis Üyemiz, Teskilat Üyelerimiz,Gençlik Kollari ve Kadin Kolari Baskan ve Yönetimleri ve tabiki en önemlisi ilçemizin çok degerli halki Herkese ayri ayri tesekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz ilçemiz için çakilacak bir çivinin dahi sonuna kadar arkasindayiz ve ilçemize yapilacak her türlü hizmet projelerinde takipçisiyiz evvel Allah daha yeni basliyoruz insallah hep birlikte #DahaGüzelOlacak  Saygilarimla...”